actueel background image

Kersverse Lazio-manager schokt Italië

30 mrt 2017 | 08:36 0

Iets wat wij niet dagelijks zien heeft plaatsgevonden bij Lazio uit de Serie A. De Italiaanse club stelde eerder deze week Marcelo Bielsa aan als nieuwe trainer van de club, maar drie dagen later(!) is de leermeester alweer vertrokken. Het Italiaanse voetbal staat momenteel op zijn kop en er hangen grote vraagtekens boven Rome.

Enorme U-turn Marcelo Bielsa

Alles leek dik in orde toen Marcelo Bielsa deze week zijn handtekening zette onder een contract bij Lazio. Bielsa, die een succesvolle periode bij het Franse Olympique Marseille kende, verliet Frankrijk om op 9 juli aan de slag te gaan in Italië.

Acties tegen Marcelo Bielsa

Volgens geruchten heeft Marcelo Bielsa zijn spullen gepakt om aan de slag te gaan als bondscoach van Argentinië. In het geheim zou de oefenmeester tijdens de onderhandelingen met Lazio, ook gesprekken hebben gevoerd met het Zuid-Amerikaanse land.

De 60-jarige manager is nu plots verdwenen, maar Lazio laat het er niet bij zitten en is van plan een rechtszaak aan te spannen tegen Bielsa. In Argentinië zou hij de opvolger worden van Gerardo Martino, die na de verloren finale tijdens de Copa America mocht vertrekken.

Lazio heeft nu de ogen laten vallen op een Italiaan die jarenlang schitterde bij AC Milan en het Italiaanse elftal, Filippo Inzaghi. To be continued..

BetCity

Free bet ter waarde van €50 – Bookmaker met  NL licentie

  • De Free Bet welkomstbonus is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
  • Een eerste storting van minimaal €20 is vereist.
  • Bij een storting van €20 t/m €49.99 heeft de speler recht op een €20 Free Bet.
  • Bij een storting van €50 of meer heeft de speler recht op een €50 Free Bet.
  • Als je de Free Bet welkomstbonus claimt, kun je geen andere welkomstbonussen tegelijkertijd claimen.
  • De Free Bet welkomstbonus verloopt na 30 dagen na het moment van uitgave.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.