actueel background image

Fox Sports wordt ESPN en introduceert app

21 dec 2020 | 10:06 0

De Nederlandse voetballiefhebber kon de afgelopen jaren live voetbalwedstrijden bekijken bij Fox Sports. Vanaf begin 2021 is de naam van de aanbieder aangepast in ESPN. De splinternieuwe ESPN app biedt fans de kans om de voetbalduels ook op de smartphone of tablet te bekijken. Volg live de wedstrijden in de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie, de Bundesliga en nog veel meer andere interessante voetbalcompetities. Daarnaast kan je op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws, de samenvattingen bekijken en hoogtepunten terugkijken.

Amerikaanse sporten op de ESPN app

ESPN staat voor Entertainment and Sports Programming Network. Het is een bekend Amerikaanse netwerk dat zich enkel en alleen op sportwedstrijden richt. Het sportnetwerk is voor 80% eigendom van The Walt Disney Company. De Nederlandse variant van ESPN richt zich ook uitsluitend op sportevenementen. Je kan de Nederlandse voetbalwedstrijden op de hoogste niveaus live volgen, maar ook diverse Amerikaanse sporten bekijken. Je moet denken aan ijshockey, American Football en basketbal. Er worden ook regelmatig grote tennistoernooien live uitgezonden op ESPN Nederland.

ESPN Watch

Fox Sports Go gaf de gebruikers de kans om ook onderweg nog live wedstrijden te bekijken op de smartphone of tablet. Vanaf 2021 gaat deze dienst verder onder de naam ‘ESPN Watch’. De leden van ESPN krijgen gratis toegang tot ESPN Watch. Er zal weinig veranderen, aangezien de leden nog altijd op ieder moment van de dag via de applicatie de wedstrijden kunnen volgen en het laatste nieuws kunnen checken. Let op, je dient dus wel over een televisie-abonnement bij ESPN te beschikken om gebruik te kunnen maken van ESPN Watch.

De app is handig omdat..

ESPN zal de komende jaren alle voetbalwedstrijden in de Nederlandse competities live uitzenden. Het gaat niet alleen om de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Andere leuke competities die je live kan volgen zijn de KNVB Beker, Eredivisie Vrouwen en de hoogste amateurdivisies. De ESPN app is perfect voor gebruikers met een televisie-abonnement van ESPN, maar ook zonder een abonnement kan je genieten van allerlei voordelen. Je kan de meeste samenvattingen bekijken, maar ook interviews met spelers en voorbeschouwingen. Daarnaast kan je via het live scorebord de tussenstand volgen en de ranglijsten bekijken.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.