actueel background image

De wedtip van de week (week 2, 2023)

13 jan 2023 | 07:54 0

Er staat ons weer een heerlijk voetbalweekend te wachten. Met krakers in de Premier League, de Serie A en onze eigen Eredivisie. VoetbalUitslagen heeft weer een aantal mooie tips voor dit weekend op een rijtje gezet.

Napoli neemt voorschot op titel

Vrijdagavond gaat het direct los met de topper tussen Napoli en Juventus. De Napolitanen staan zeven punten voor op nummer twee Juventus. Bij een overwinning lijkt het gat onoverbrugbaar en kan Napoli alvast een concurrent doorstrepen. Thuis is Napoli de te kloppen ploeg. De laatste vijf thuiswedstrijden werden allemaal gewonnen. Ook Juventus is in vorm, maar in uitwedstrijden morsen ze nog wel eens punten. In acht uitwedstrijden werd daarbij pas vijf keer gescoord, alleen laagvlieger Spezia deed het slechter op vreemde bodem.

Onze tip: Napoli wint van Juventus (quotering: 1.95)

Doelpunten in de Manchester Derby

Zaterdagmiddag ontvang Manchester United buurman Manchester City op Old Trafford. Onder Erik ten Hag is United inmiddels aardig op stoom. De laatste vijf wedstrijden werden allemaal gewonnen. Ook City gaat met vertrouwen de derby in. Op een klein slippertje tegen Everton na, gaat het goed. Afgelopen week moest Chelsea er nog met liefst 4-0 aan geloven. Ook de heenwedstrijd tegen United moet vertrouwen bieden. Die werd met 6-3 gewonnen. Twee ploegen tegenover elkaar die veel scoren, dat belooft wat.

Onze tip: beide teams scoren (quotering: 1.60)

Topper in de ArenA

In de Eredivisie staat zaterdagavond een topper op het programma in de Johan Cruijff ArenA. Ajax speelt dan thuis tegen FC Twente. Ajax zit in een slechte flow. De slechtste sinds 2012 om precies te zijn. Al vier keer op rij werd er niet gewonnen. FC Twente is daarentegen juist goed in vorm. Een stunt in de ArenA en ze doen serieus mee om te titel. Het zal erom spannen. Scoren doen ze over het algemeen allebei altijd. Ajax dit seizoen zelfs echt altijd. In iedere wedstrijd werd gescoord. FC Twente scoort er ook aardig op los. Slechts in twee wedstrijden lukte dat niet. In augustus op bezoek bij FC Volendam en ik oktober op bezoek bij Feyenoord.

Onze tip: beide teams scoren (quotering 1.63)

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.