Wedden op FC Twente

FC Twente is een echte volksclub met een enorme achterban. In goede en slechte tijden staan de supporters massaal achter de club. Wedden op FC Twente kan ook erg interessant zijn. Zeker in thuiswedstrijden zijn ze door die steun sterk en trekken ze vaak de punten over de streep. Door te Wedden op FC Twente weet je zeker dat iedere wedstrijd van de Tukkers spannend wordt.

Wedden op FC Twente in de Eredivisie

Lang leefde FC Twente boven zijn stand. In 2010 leverde dat de landstitel op. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts en verdwenen ze in het seizoen 2018 – 2019 zelfs naar de Keuken Kampioen Divisie. De club kwam die klap te boven en is inmiddels weer helemaal terug. In de Eredivisie behoren ze tot de subtop en delen ze regelmatig steekjes uit aan de topclubs. Ajax, PSV en Feyenoord gaan niet graag naar Enschede. Voor wedden op FC Twente staan in die wedstrijden vaak mooie quoteringen. Aan de andere kant blijft het een subtopper en geen topper. Zo gaat FC Twente nog wel eens onderuit tegen de kleintjes.

wedden op fc twente in de eredivisie logo

Opties wedden op FC Twente

Wedden op FC Twente kan bij verschillende betrouwbare aanbieders. Goede aanbieders zijn onder meer BetCity, Circus, TOTO, Jack’s Casino, Unitbet en Bet365. Bij deze bookmakers kun je verschillende weddenschappen afsluiten. Denk aan winst, verlies of gelijkspel, maar ook aan doelpuntenmakers, aantal schoten en nog veel meer. Neem rustig een kijkje bij één van onze aanbieders. Wil je meer uitleg over wedden op FC Twente en voetbalwedden en gokken in het algemeen? Bekijk dan hieronder onze uitlegvideo.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op kampioenschap FC Twente

De kans dat FC Twente kampioen van Nederland wordt is klein, maar het is nooit uitgesloten. De Tukkers hebben al vaker laten zien te kunnen stunten. In 2010 werden zij zelfs kampioen van Nederland. Bij wedden op FC Twente is een gokje op het kampioenschap misschien wel een lot uit de loterij. In de Grolsch Veste kan FC Twente tot grote hoogte stijgen en het elke topclub lastig maken. Weet Twente een jaar lang te stunten? Dan staat daar bij een weddenschap een veel hogere quotering tegenover dan bij een titel voor de traditionele topclubs als Ajax, PSV en Feyenoord.

Wedden FC Twente vs de top 3

Wedden op FC Twente in toppers kan aantrekkelijk zijn. Op papier zijn zij nooit de favoriet, maar in de praktijk komen Ajax, PSV en Feyenoord met knikkende knieën naar Enschede. Ze weten dan ook regelmatig te verassen tegen een club uit de traditionele top 3. In uit wedstrijden stunten ze iets minder vaak, maar het is in het verleden regelmatig gelukt. De quoteringen voor weddenschappen liggen vaak hoog voor FC Twente, terwijl ze absoluut niet kansloos zijn. Wedden op FC Twente in toppers is de gok zeker waard, want niemand wint makkelijk van de Trots van het Oosten.

Wedden op FC Twente in Europa

FC Twente doet bijna altijd mee om Europees voetbal. In de historie deden ze al 33 keer mee aan een Europees toernooi. Nu er met de Conference League, naast de Champions League en de Europa League, nog een derde toernooi bij is gekomen is de kans ook groter we FC Twente vaker in actie gaan zien in Europa. Dat maakt wedden op FC Twente ook een stuk leuker en diverser.

wedden op fc twente in europa logo

Conclusie: wedden op FC Twente is nooit saai

Wedden op FC Twente is nooit saai. Het verleden heeft uitgewezen dat ze van iedereen kunnen winnen, maar ook van iedereen kunnen verliezen. Over de gehele linie is FC Twente een vrij stabiele subtopper, maar er zijn altijd uitschieters. Het ene jaar wordt gestreden voor de titel, het andere jaar voor Champions League en dan ineens is er een uitschieter naar beneden en ligt degradatie op de loer. Door die wisselvalligheid liggen de quoteringen een stuk hoger dan bij bijvoorbeeld Ajax, dat altijd de topfavoriet is. Dat maakt wedden op FC Twente interessant en uitdagend.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga