actueel background image

De beste tips voor de kwartfinales van het WK

09 dec 2022 | 10:24 0

Vandaag beginnen de kwartfinales van het WK in Qatar. Vier heerlijke wedstrijden staan er op het programma. Wij hebben een aantal mooie tips voor je op een rijtje gezet.

Cody Gakpo doet Argentiniƫ pijn

Tegen ArgentiniĆ« is het do or die voor Oranje. In 2014 versperden de Zuid-Amerikanen de weg naar de finale, nu is het tijd voor revanche. Met zijn laatste klus wil Louis van Gaal koste wat het kost wereldkampioen worden. Flikt de oefenmeester het, dan is het de kroon op zijn geweldige carriĆØre. Cody Gakpo is dit toernooi de man van Oranje. Hij scoorde al drie keer. Doet hij dat tegen ArgentiniĆ« weer?

Onze tip: Cody Gakpo scoort (quotering: 4.70)

Neymar is back

Braziliƫ speelde Zuid-Korea volledig dronken in de achtste finale. Tegen Kroatiƫ zal het lastiger worden, maar natuurlijk zijn de Zuid-Amerikanen de grote favoriet. Niet alleen voor deze wedstrijd, maar ook voor de eindzege. Nu Neymar terug is misschien nog wel meer dan voorheen. De ster van de ploeg raakte geblesseerd in de eerste wedstrijd, maar is er weer helemaal bij. Doet hij het tegen Kroatiƫ? Dan staat daar een mooie quotering tegenover.

Onze tip: Neymar scoort en geeft een assist (quotering: 7.75)

MbappƩ dompelt Engeland in rouw

Een wedstrijd tussen twee landen die van oudsher tot de grootmachten behoren. Frankrijk is de regerend wereldkampioen en wil historie schrijven door als eerste land ooit de titel te prolongeren. Terwijl Engeland snakt naar een prijs. De eerste en laatste prijs werd gewonnen in 1966. Engeland is dit toernooi in vorm, maar de Fransen zijn toch echt favoriet. Onder aanvoering van superster Kylian MbappƩ lijken zij onverslaanbaar. Niet in de laatste plaats is dat te danken aan MbappƩ zelf. De aanvaller scoorde al vijf keer en gaf twee assists. Hij is hard op weg speler van het toernooi te worden.

Onze tip: Frankrijk wint (Quotering: 2.50)

Spanning bij Portugal – Marokko

Marokko is de verrassing van het toernooi. Voor het eerst in de historie staan zij in de kwartfinale van een WK. Tegenstander Portugal is een outsider voor de titel, maar is niet per se een onverslaanbare ploeg. Het rommelt rondom sterspeler Cristiano Ronaldo en de vraag is hoe dat doorwerkt in de ploeg. We verwachten een wedstrijd op het scherpst van de snede, waarin verlenging uiteindelijk de doorslag moet geven.

Onze tip: Wedstrijd wordt beslist in de verlenging (Quotering: 7.00)

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.