Wedden op Argentinië

Argentinië won tweemaal een WK en maar liefst 15 keer de Copa América. Een voetballand met aanzien dus, en voetbal wedden op Argentinië zorgt er tevens voor dat we meer te weten komen over spelers die actief zijn bij teams als River Plate en Boca Juniors. De rest van de selectie is actief bij Europese (sub)toppers, van wie Gouden Ballenverzamelaar Lionel Messi vanzelfsprekend de bekendste is. Gaat hij eindelijk de kroon op zijn werk zetten in 2022? De Argentijnse grinta is even beroemd als berucht op de eindtoernooien, waar La Albiceleste zelden ontbreekt. Buurland Brazilië danst de samba op de voetbalvelden, Argentinië legt zo mogelijk nog meer passie in zijn spel met de tango. Wedden op Argentinië is populair.

Weddenschap Argentinië – mogelijkheden

Voor degenen die willen wedden op Argentinië is er een enorm aanbod aan soorten weddenschappen. Op bijvoorbeeld de sancties die de man in het zwart uitdeelt, kan gewed worden via de zogenaamde booking points. Argentinië is een land dat met het mes tussen de tanden kan aantreden als de situatie daarom vraagt, dus er wil nog wel eens een gele of zelfs rode prent voorbijkomen. Een derde voorbeeld van wedden op randzaken is de HT/FT-constructie, die staat voor half time/full time. Dat is de score na 45 dan wel 90 minuten. Het is ook mogelijk om langetermijnweddenschappen af te sluiten, zoals de uiteindelijke kampioen, poulewinnaar of topscorer. Wie liever op de traditionele manier zijn geld inzet, richt zich op de uitslag van de wedstrijd en ook daar zijn weer allerlei opties voor. De klassieke 1X2 weddenschap gaat over thuiswinst, uitwinst of gelijkspel. Draw/no bet is wedden op in ieder geval géén gelijkspel, waarbij dus dubbele kans op winst is. Bij double chance wordt gegokt op twee van de drie mogelijke resultaten. Tot slot is er natuurlijk het wedden op een specifieke uitslag. Het totale aanbod aan mogelijkheden staat opgesomd en uitgelegd onder het kopje ‘voetbalwedden’.

wedden op argentinië

Resultaten Argentinië – algemeen

Wedden op Argentinië in de Copa América is tevens interessant. Waar ‘wij’ in Europa eens in de vier jaar om het kampioenschap strijden, is de Copa América het continentale eindtoernooi waar de status van beste Zuid-Amerikaanse voetballand op het spel staat. Argentinië is tijdens dat treffen een grootmacht. Ruim een derde (!) van de edities waar het aan deelnam – slechts vier keer kwalificeerde het team zich niet – werd winnend afgesloten. Het WK werd tweemaal gewonnen.

Resultaten Argentinië op WK

De resultaten van Argentinië op WK’s zijn jaloersmakend, zeker vanuit Nederlands oogpunt. Het ligt voor de hand om te wedden op Argentinië voor in ieder geval een plek in de achtste finale, want zeker in deze eeuw is dat de minimale prestatie die er op de mat gelegd wordt. Alleen in 2002 strandde Argentinië in de groepsfase. Twee keer werd de kwartfinale behaald en eenmaal, in 2014, de finale. Ten koste van het Oranje van Louis van Gaal, die de wisseltruc met de keepers geen tweede keer van stal haalde. Overigens zit Nederland straks in Qatar aan dezelfde kant van het WK-schema, dus de kans om wraak te nemen in de kwartfinale bestaat.

Wedden op Argentinië op WK 2022

De prestatiecurve van het team dat in het schitterende wit-lichtblauwe tricot aantreedt, is indrukwekkend. Daarom is wedden op Argentinië tijdens een WK altijd boeiend: we moeten gezien hun statistieken van alleen al deze eeuw rekening houden met minimaal een plek bij de laatste zestien. Net als Duitsland, Spanje, Frankrijk en Brazilië laveert La Albiceleste volgens de bookmakers tussen kanshebber en zelfs gedoodverfde wereldkampioen. Voor minder doen de Argentijnen het niet.

wedden op argentinië tijdens het wk 2022

Wedden op WK-titel Argentinië

We moeten altijd rekening houden met Argentinië als winnaar van welk WK dan ook, blijkt uit het recente verleden. Wedden op Argentinië dat er met de cup vandoor gaat, is allerminst irreëel. Hoewel we voor hun laatste WK-winst terug in de boeken moeten richting 1986 en 1978 (die laatste ligt gevoelig in Nederland) spreken de vele plekken in kwartfinales tot de verbeelding. En we weten dat het er in die ontmoetingen vaak om spant, dus misschien had Argentinië meer dan twee wereldtitels verdiend.

WK Kwalificatie 2022

Over wat er aan de komende WK-deelname van Argentinië vooraf ging, kunnen we kort zijn. Het team bleef in een poule met tien van de twaalf Zuid-Amerikaanse landen en bleef ongeslagen. Het moest zijn meerdere in de groep dulden in Brazilië. De weg naar Qatar was voor de ploeg van coach Lionel Scaloni dus een vrijwel rimpelloze. Voor deze kwalificatie was wedden op Argentinië appeltje-eitje, al zullen de odds – de bedragen die voor succesvol wedden op deze wedstrijden werden uitbetaald laag geweest zijn.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Bekendste spelers Argentinië

Wedden op Argentinië met zijn bekende spelers, mannen als Dybala, Di María, Paredes, we kennen ze natuurlijk allemaal van de Champions League-potjes. En Gouden Ballen-verzamelaar Lionel Messi behoeft al helemaal geen nadere introductie, al is de vraag of hij ‘het’ in 2022 eindelijk gaat flikken met zijn land. Speciale aandacht is er voor de kersverse aankoop van Manchester United: verdediger Lisandro Martínez ontwikkelde zich bij Ajax tot een even wendbare en technisch begaafde als keiharde libero, waarvoor de Mancunians graag een slordige 55 miljoen euro neertelden. Hoe zal hij het doen, straks in Qatar?

Wedden op Argentinië – programma

Het oefenprogramma in aanloop naar het WK 2022 is op moment van schrijven onduidelijk, maar we weten wel dat Argentinië in Qatar de favoriet van groep C is. De andere landen in die poule zijn Mexico, Saudi-Arabië en Polen. Met name Polen en Mexico zijn de gevaarlijke outsiders waarvoor de Argentijnen op hun tellen moeten passen. Wedden op Argentinië als winnaar van groep C doet ons automatisch verder kijken in het schema, en dan zien we dat de kans aanwezig is dat we meteen al in de achtste finales een kraker van jewelste te zien krijgen: Argentinië versus Frankrijk. Althans, een van deze twee landen moet dan tweede worden in de poule.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga