actueel background image

De 5 mooiste wedstrijden van deze week

02 jan 2023 | 22:14 0

Het nieuwe jaar barst los met een heerlijke voetbalweek. Elke dag is er voetbal uit de mooiste competities. VoetbalUitslagen heeft de vijf lekkerste wedstrijden voor je op een rij gezet.

5 mooiste potjes week 1

Inter ontvangt koploper Napoli

Napoli is dit jaar in een rotgang op weg naar de landstitel in de Serie A. Dat zou dan de eerste titel worden sinds 1990. De voorsprong op concurrent AC Milan is nu al opgelopen tot acht punten. Woensdag om 20.45 uur gaat Napoli op bezoek bij Inter. De Milanezen stellen dit seizoen teleur met een vijfde plaats en hebben een overwinning hard nodig. Maken zij de competitie weer spannend?

Bekijk hier de bookmaker odds voor de wedstrijd Internazionale – Napoli.

Heerlijke kraker in de Premier League

Donderdagavond zit je goed met de Premier League. Om 21.00 uur speelt Chelsea thuis tegen Manchester City. De Londenaren staan teleurstellend achtste. City staat tweede, maar ziet de achterstand op koploper Arsenal met de week toenemen. Kan Chelsea de ploeg van Pep Guardiola ook pijn doen?

Bekijk hier de bookmaker odds voor de wedstrijd Chelsea – Manchester City.

Real Madrid op bezoek in Villarreal

Zaterdag staat er een lastige uitwedstrijd op het programma voor Real Madrid. Zij gaan op bezoek bij nummer 7 Villarreal. De thuisploeg haakt bij een stunt aan bij de top. Real won de laatste vijf uitwedstrijden niet van Villarreal. De druk staat er dus goed op. De aftrap is om 16.15 uur.

Bekijk hier de bookmaker odds voor de wedstrijd Villareal – Real Madrid.

Koploper Feyenoord staat voor lastige pot

Feyenoord hervat de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Historisch een lastige pot voor de Rotterdammers. Vorig seizoen werd er nog kansloos verloren in de Galgenwaard. Kan Utrecht dit jaar weer stunten of is koploper Feyenoord te sterk?

Bekijk hier de bookmaker odds voor de wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord.

Barca op bezoek in Madrid

We sluiten het weekend af in Spanje met de kraker tussen Atlético Madrid en FC Barcelona. Barça deelt de eerste plaats in La Liga momenteel met Real Madrid. Het doelsaldo van de Catalanen is een stuk beter, waardoor zij bovenaan staan. De laatste keer dat Barcelona won in Madrid van Atlético was in 2019. De laatste twee ontmoetingen werd er verloren. Een pittig potje dus. De aftrap is zondag om 21.00 uur.

Bekijk hier de bookmaker odds voor de wedstrijd Atlético Madrid – FC Barcelona.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.