actueel background image

50x op Ajax, PSV of Feyenoord

10 jan 2023 | 09:56 0

De traditionele top drie kwam niet heel lekker uit de winterstop. Ajax, PSV en Feyenoord wonnen allemaal niet. In de beker krijgen zij nieuwe kansen. PSV gaat op bezoek bij Sparta Rotterdam, Ajax bij FC Den Bosch en Feyenoord ontvangt PEC Zwolle. Bij BetCity krijgen nieuwe spelers deze week 50x hun inleg bij inzet op PSV, Ajax of Feyenoord.

50x op Ajax, PSV of Feyenoord

Actie BetCity

PSV speelt dinsdag in Rotterdam tegen Sparta. Bij BetCity staat de quotering op 1.56x je inzet wanneer PSV wint. Voor een overwinning van Ajax in Den Bosch staat 1.09x je inzet. Wint Feyenoord thuis van PEC Zwolle, dan krijg je 1.28x je inzet terug. Nieuw bij BetCity? Dan krijg je bij aanmelding een Odds Boost van 50. Dat betekent dat de quoteringen voor Ajax, Feyenoord en PSV omhooggaan naar 50x je inzet.

PSV gaat voor revanche

PSV trapt dinsdag als eerste van de topclubs af in de KNVB beker. Zij trappen om 21.00 uur af op het Kasteel tegen Sparta Rotterdam. De Eindhovenaren hebben wat goed te maken. Afgelopen weekend speelde zij thuis namelijk ook al tegen Sparta. De ploeg van Ruud van Nistelrooij kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Ook in Rotterdam zal het niet makkelijk worden. Sparta draait namelijk een geweldig seizoen en doet volop mee om Europees voetbal. Ook in de beker willen zij stunten om te beginnen tegen PSV. Lees hier onze voorbeschouwing van Sparta – PSV.

Ajax wil zelfvertrouwen tanken

In de competitie wil het niet vlotten met Ajax. De Amsterdammers zijn bezig aan de slechtste reeks sinds 2012. FC Den Bosch is in de KNVB beker een aangename tegenstander op het juiste moment. De nummer zestien van de Keuken Kampioen Divisie mag absoluut geen probleem zijn voor Ajax, ook een Ajax dat niet in vorm is. Tanken zij zelfvertrouwen in Den Bosch?

Feyenoord moet PEC van stunt houden

Net als Ajax heeft ook Feyenoord niets te klagen over de loting in de beker. PEC Zwolle komt donderdag op bezoek in De Kuip. PEC speelt, net als FC Den Bosch, in de Keuken Kampioen Divisie. PEC doet het een stuk beter dan de Brabanders en staat tweede. Een plek die recht geeft op promotie aan het einde van het seizoen. Een stunt in De Kuip zou een droom zijn voor de Zwollenaren, maar de kans dat het lukt lijkt klein. Feyenoord zou normaal gesproken een maatje te groot moeten zijn.

Odds Booster App

Bij BetCity kun je deze week als nieuwe speler de Odds Booster van x50 inzetten op één van de drie topclubs. Wil jij op de hoogte blijven van de beste quoteringen en nooit meer een Odds Booster missen? Download dan de Odd Booster App op je telefoon. In deze app vind je een odds vergelijker, waarmee je kunt vergelijken bij welke bookmaker je de beste deals scoort en alle Odds Boosters bij onze betrouwbare aanbieders.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.