actueel background image

Voorbeschouwing: Mura – PSV (24 september 2020)

24 sep 2020 | 13:31 0

Het Europese seizoen gaat donderdagavond ook van start voor PSV. De Eindhovenaren eindigde vorig seizoen op de 4e plaats in de Eredivisie en moeten twee voorrondes in de UEFA Europa League overleven. Allereerst speelt de club een uitwedstrijd bij het Sloveense Mura. PSV zou normaliter de bovenliggende partij moeten zijn en de volgende ronde moeten bereiken. De grote vraag is alleen of PSV vaak tot scoren kan komen tegen het defensief sterke Mura.

Vooruitblik

PSV gaat de play-offs van de UEFA Europa League bereiken, maar heel eenvoudig zal dat niet gaan. Mura beschikt over een compacte en sterke verdedigingslinie. Desondanks zien wij PSV wel twee keer scoren en de thuisploeg maximaal één keer. Het gaat een spannende avond worden voor de Eindhovense club!

Mura is al zes duels op rij ongeslagen

Mura staat na vier competitieduels op de eerste plaats in de Sloveense competitie met 10 punten. De ploeg kwam zesmaal tot scoren en kreeg nog geen enkel tegendoelpunt te verwerken. Een knappe en opmerkelijke prestatie. Mura won vijf van de laatste zes duels en is al zes wedstrijden op rij ongeslagen. In de vorige kwalificatierondes van de Europa League rekende Mura af met Nomme Kalju en Aarhus. Er werd met 0-4 gewonnen van Kalju en Aarhus ging met 3-0 onderuit.

PSV kende een matige generale repetitie

PSV speelde dit seizoen pas twee officiële wedstrijden en beide duels werden gewonnen. De Eindhovenaren wonnen met 1-3 bij FC Groningen en wisten ternauwernood nog drie punten te pakken tegen FC Emmen. PSV kwam in de vierde minuut van extra tijd nog tot scoren en won met 2-1. Vorig seizoen kwam PSV ook uit in de voorrondes van de Europa League. Destijds werden Haugesund en Apollon Limassol eenvoudig verslagen. In de groepsfase ging PSV roemloos ten onder.

Statistieken

– Mura won vijf van de laatste zes wedstrijden
– Mura staat op de 1e plaats in de Sloveense competitie
– Mura kreeg geen tegentreffer in de laatste zes wedstrijden
– In drie van de laatste vijf duels van Mura werd er minimaal drie keer gescoord
– PSV won twee van de laatste twee wedstrijden
– PSV versterkte zich onlangs met de spits Zahavi
– In de laatste twee duels van PSV werd er minimaal driemaal gescoord

Statistieken kunnen spelers helpen met het wedden op een club. Wedden op de europa league is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.