actueel background image

Voorbeschouwing: Jong FC Utrecht – NAC Breda (21 september 2020)

21 sep 2020 | 11:25 0

De Keuken Kampioen Divisie is in volle gang. NAC Breda heeft duidelijk van zich laten spreken in de eerste speelrondes en mag beslist een titelkandidaat worden genoemd. De Brabantse club wist de volle buit te pakken en kan de goede reeks op de maandagavond voortzetten tegen Jong FC Utrecht. Echter wisten ook de talenten van FC Utrecht een goede indruk te maken, bijvoorbeeld door met 10 man te winnen bij FC Volendam.

Vooruitblik

NAC Breda kan zichzelf een enorme dienst verlenen door opnieuw drie punten te pakken bij Jong FC Utrecht. Normaliter zou de bezoekende club geen enkel probleem moeten hebben met de jongelingen van de thuisploeg. Wij verwachten dan ook een overwinning voor NAC Breda, dat bij winst Almere City van de 1e plaats stoot.

Wisselvallig Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht heeft drie wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie achter de rug. De talenten wisten bijzonder knap met 0-1 te winnen bij FC Volendam, ondanks het feit dat het vrijwel de hele tweede helft met een man minder op het veld stond. Jong FC Utrecht ging wel onderuit tegen Jong AZ (1-2) en FC Eindhoven (1-2). In de competitie won Jong FC Utrecht slechts vier van de laatste 15 duels. Geen goede statistieken, maar de ploeg is zeker niet altijd kansloos. Een stunt zit in een klein hoekje. In zeven van de laatste acht wedstrijden van de beloften, werd er minimaal driemaal gescoord.

Jong FC Utrecht PNG

NAC Breda is nog foutloos

NAC Breda wist in de eerste drie speelrondes maar liefst 9 punten te verzamelen. De ploeg is dus nog altijd foutloos. Er werd met 6-1 gewonnen van Jong AZ en ook Helmond Sport (0-2) en FC Den Bosch (2-1) werden verslagen. Vorig seizoen zat directe promotie er al snel niet meer in, maar dit seizoen lijkt dat anders te zijn. NAC Breda verloor slechts één van de laatste 13 wedstrijden in de competitie. Daarnaast verloor NAC Breda nog nooit van Jong FC Utrecht.

Statistieken

– Jong FC Utrecht won één van de eerste drie competitiewedstrijden
– Jong FC Utrecht verloor twee van de eerste drie competitiewedstrijden
– Jong FC Utrecht won vier van de laatste 15 duels in de Keuken Kampioen Divisie
– In zeven van de laatste acht competitieduels van Jong FC Utrecht werd er drie keer of vaker gescoord
– NAC Breda won de eerste competitiewedstrijden
– NAC Breda verloor één van de laatste 13 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie
– NAC Breda verloor nog nooit van Jong FC Utrecht (2 overwinningen, 1 gelijkspel)

Statistieken kunnen spelers helpen met het wedden op een club. Wedden op de keuken kampioen divisie is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.