actueel background image

Voorbeschouwing: Jong FC Utrecht – FC Den Bosch (4 januari 2021)

04 jan 2021 | 11:26 0

De Keuken Kampioen Divisie is afgelopen weekend weer begonnen aan het nieuwe kalenderjaar. Cambuur Leeuwarden en Almere City lieten geen punten liggen en wisten de concurrentie weer een stapje voor te zijn. Maandagavond kunnen wij wederom gaan genieten van spektakel in de Eerste Divisie. Jong FC Utrecht ontvangt FC Den Bosch. Beide clubs presteren niet optimaal en lijken een verloren seizoen te spelen.

Vooruitblik

Jong FC Utrecht lijkt toch wel echt de favoriet op de maandagavond. De beloften hebben naar alle waarschijnlijkheid de beschikking over diverse A-krachten, aangezien de Eredivisie pas volgend weekend weer van start zal gaan. Daarnaast presteert FC Den Bosch uitermate matig in uitwedstrijden. Wij verwachten dan ook een doelpuntrijke wedstrijd en drie punten voor de thuisploeg.

Doelpuntrijke wedstrijden bij Jong FC Utrecht

De wedstrijden van Jong FC Utrecht zijn dit seizoen een garantie voor doelpunten. Diverse talenten kunnen speelminuten maken op professioneel niveau, maar daar is alles ook wel mee gezegd. Jong FC Utrecht staat op de 15e plaats in de competitie met 19 punten en speelt verder dan ook geen rol van betekenis in de Keuken Kampioen Divisie. De talenten verloren vier van de laatste negen duels. In negen van de laatste tien duels werd er overigens wel minimaal tweemaal gescoord. Jong FC Utrecht hoopt ook vanavond weer over spelers uit het eerste elftal te kunnen beschikken.

Dramatisch uitduels van FC Den Bosch

FC Den Bosch presteert ronduit dramatisch in uitwedstrijden. De ploeg wist geen van de laatste 14 wedstrijden op vreemde bodem te winnen. In de meeste uitduels keek de ploeg na 45 minuten al tegen een achterstand aan. FC Den Bosch kent wel het probleem dat het maandagavond moet starten zonder veel basisklanten en met diverse spelers uit de eigen jeugd. Het lijkt dan ook sterk dat het uitduel bij Jong FC Utrecht voor de gewenste ommekeer zal gaan zorgen. Zeker gezien het feit dat FC Den Bosch de laatste acht uitduels in de Keuken Kampioen Divisie allemaal verloor. De laatste uitoverwinning dateert uit februari 2020.

Statistieken

– Jong FC Utrecht verloor vier van de laatste vijf wedstrijden
– Jong FC Utrecht scoorde in negen van de laatste tien wedstrijden
– In zeven van de laatste tien duels van Jong FC Utrecht werd er drie keer of vaker gescoord
– Jong FC Utrecht won vorig seizoen met 5-1 van FC Den Bosch
– FC Den Bosch verloor de laatste acht uitduels in de competitie
– FC Den Bosch pakte nog geen punt dit seizoen in uitwedstrijden
– FC Den Bosch keek in vijf van de laatste zes uitduels bij rust tegen een achterstand aan

Wedden op de keuken kampioen divisie en wedden op een club is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.