actueel background image

Voorbeschouwing: Jong Ajax – Excelsior (28 september 2020)

28 sep 2020 | 09:52 0

Maandagavond 28 september 2020 staan er wederom twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. De avond zal worden afgetrapt met een spannend duel tussen Jong Ajax en Excelsior. De talenten van de Amsterdamse club zijn niet al te best aan het seizoen begonnen, terwijl Excelsior redelijk presteerde. Jong Ajax moest het vorig seizoen vooral hebben van de thuisduels op De Toekomst en wij verwachten ook dat de punten vanavond in de hoofdstad blijven.

Vooruitblik

Jong Ajax beschikt over een prima selectie met grote talenten. De Amsterdamse jeugdploeg zien wij dan ook de volle buit pakken tegen het wisselvallige Excelsior. Wij verwachten een doelpuntrijk duel met de thuisploeg als winnaar. Desondanks zien wij Excelsior wel minimaal één keer scoren op De Toekomst.

Jong Ajax ijzersterk in eigen huis

Jong Ajax begon dramatisch aan het nieuwe seizoen met nederlagen tegen Roda JC en Jong PSV. Echter werd vorig weekend wel de eerste overwinning geboekt. Jong Ajax won met 0-3 bij Go Ahead Eagles en liet eindelijk weer wat van zijn klasse zien. De talenten Devyne Rensch, Brian Brobbey, Naci Ünuvar en Kenneth Taylor moeten de ploeg weer bij de hand pakken op de maandagavond. Jong Ajax won 10 van de laatste 17 thuiswedstrijden en ging slechts viermaal onderuit. De meeste thuisduels van Jong Ajax zijn ook erg doelpuntrijk. Er werd in vier van de laatste vijf thuisduels op zijn minst viermaal gescoord.

Wisselvallig Excelsior

De wedstrijden van Excelsior zijn dit seizoen ook een garantie voor doelpunten. De Rotterdamse ploeg won dit seizoen twee van de vier wedstrijden, maar het ging dus ook tweemaal onderuit in de Keuken Kampioen Divisie. In acht van de laatste 10 competitiewedstrijden van Excelsior werd er minimaal viermaal gescoord. Vooral spits Omarsson is aardig op dreef en zal ook tegen Jong Ajax op een doelpuntje gaan jagen. Echter won Excelsior slechts vijf van de laatste vijf competitiewedstrijden in de Eerste Divisie.

Statistieken

– Jong Ajax won één van de laatste drie wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie
– Jong Ajax won vorig weekend met 0-3 bij Go Ahead Eagles
– Jong Ajax won 10 van de laatste 17 thuiswedstrijden
– In vier van de laatste vijf thuisduels van Jong Ajax werd er vier keer of vaker gescoord
– Excelsior won twee van de laatste vier duels in de Keuken Kampioen Divisie
– Excelsior won vijf van de laatste 14 wedstrijden in de competitie
– In acht van de laatste 10 competitiewedstrijden van Excelsior werd er minimaal viermaal gescoord

Statistieken kunnen spelers helpen met het wedden op een club. Wedden op de keuken kampioen divisie is populair.

Bekijk de wedstrijdpagina

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.