actueel background image

Voorbeschouwing: FC Den Bosch – Helmond Sport (12 oktober 2020)

12 okt 2020 | 12:38 0

FC Den Bosch komt maandagavond in actie tegen Helmond Sport. In de 6e speelronde van de Keuken Kampioen Divisie kan de thuisploeg zijn fraaie reeks voortzetten. De thuisploeg presteert uitermate goed in eigen huis, terwijl de bezoekers juist bijzonder veel problemen kennen op vreemde bodem. Beide clubs staan laag op de ranglijst en hebben de punten hard nodig. Wie gaat er met de winst vandoor?

Vooruitblik

FC Den Bosch kent veel betere statistieken en moet het vooral hebben van de thuiswedstrijden. Echter heeft het verleden uitgewezen dat Helmond Sport niet eenvoudig te verslaan is. Desondanks zien wij FC Den Bosch met een klein verschil winnen van de bezoekers.

Thuisvoordeel voor FC Den Bosch

FC Den Bosch staat momenteel op de 14e plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg wist na een vijftal wedstrijden pas zes punten bij elkaar te sprokkelen. Dit heeft grotendeels te maken met de prestaties in uitwedstrijden. In eigen huis won de ploeg de laatste vijf officiële duels, terwijl het op vreemde bodem de laatste vijf duels allemaal verloor. Dit seizoen werden MVV Maastricht (2-0) en FC Dordrecht (2-1) verslagen in De Vliert. Opvallend genoeg kreeg FC Den Bosch in de laatste vijf thuisduels slechts een tweetal tegentreffers te verwerken. FC Den Bosch won twee van de laatste vijf thuiswedstrijden tegen Helmond Sport.

Helmond Sport ploetert in uitduels

Helmond Sport ging het seizoen knallend in met een 1-2 overwinning op bezoek bij Top Oss. De hoop op een degelijk seizoen was groot, maar daar bleek niets van waar. De ploeg wist in de vijf volgende wedstrijden maar één punt te pakken. Er werd zelfs nog maar één enkel doelpunt genoteerd. In uitwedstrijden is het een waar drama voor Helmond Sport. De club uit de Keuken Kampioen Divisie won tweemaal in de laatste 40 uitduels.

Statistieken

– FC Den Bosch staat op de 14e plaats in de Keuken Kampioen Divisie
– FC Den Bosch won twee van de laatste vijf thuisduels tegen Helmond Sport
– FC Den Bosch won de laatste vijf thuiswedstrijden
– FC Den Bosch incasseerde in de eerste twee thuisduels slechts één tegendoelpunt
– Helmond Sport staat op de 19e plaats in de Keuken Kampioen Divisie
– Helmond Sport kwam dit seizoen pas driemaal tot scoren
– Helmond Sport won twee van de laatste 40 uitduels

Statistieken kunnen spelers helpen met het wedden op een club. Wedden op de keuken kampioen divisie is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.