actueel background image

Voorbeschouwing: Atalanta Bergamo – Internazionale (8 november 2020)

08 nov 2020 | 08:10 0

Zondagmiddag staan er geweldige wedstrijden op het programma. In de Eredivisie komt vrijwel de gehele top in actie, maar ook in de Serie A is er genoeg te genieten. Atalanta Bergamo krijgt op 8 november bezoek van Internazionale. Beide clubs kennen een druk programma en hebben moeite om de winst te pakken. Desondanks vallen er wel veel treffers in de wedstrijden van de twee Italiaanse topclubs. Wij verwachten dan ook een vermakelijke en doelpuntrijke wedstrijd.

Vooruitblik

Het duel tussen Atalanta Bergamo en Internazionale is bijzonder moeilijk te voorspellen. Beide clubs komen de laatste tijd nogal wisselvallig voor de dag. Atalanta Bergamo geniet wel het thuisvoordeel en komt toch wat makkelijker tot scoren. Wij verwachten een doelpuntrijk duel, hoogstwaarschijnlijk een gelijkspel.

Volg Atalanta – Bergamo op zondag vanaf 15:00 uur. 

Aanvallend Atalanta Bergamo

Atalanta Bergamo begon goed aan de competitie. De ploeg speelt met hoge druk naar voren en dat kost de ploeg behoorlijk veel kracht. Nu het drukke programma is begonnen lijkt dat Atalanta op te breken. De Italiaanse club won slechts twee van de laatste vijf duels. In de Serie A werd maar één van de laatste drie duels gewonnen en dat was bij het kleine Crotone. Het aantal doelpunten is nog altijd hoog. In de laatste vijf duels werd er steeds minimaal drie keer gescoord.

Zwakke defensie van Internazionale

Internazionale speelt ook Europees voetbal en komt vrijwel om de 72 uur in actie. De topclub won één van de laatste vijf wedstrijden. In de Champions League werd er met 3-2 verloren van Real Madrid, de ploeg kwam razendsnel op een 2-0 achterstand. Internazionale kwam in ieder duel dit seizoen tot scoren. In vier van de laatste vijf duels scoorde Internazionale zelfs minimaal 2 doelpunten. Minpunt is alleen dat de uitploeg dit seizoen pas één keer het eigen doel schoon wist te houden.

Statistieken

– Atalanta Bergamo won twee van de laatste vijf duels
– In de laatste vijf duels van Atalanta Bergamo werd er drie keer of vaker gescoord
– Vorig seizoen verloor Atalanta in eigen huis met 0-2 van Internazionale
– Internazionale won één van de laatste vijf duels
– In drie van de laatste vijf wedstrijden van Internazionale werd er drie keer of vaker gescoord
– Internazionale won één van de laatste vijf uitduels bij Atalanta Bergamo

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.