actueel background image

Voorbeschouwing: Atalanta Bergamo – FC Midtjylland (1 december 2020)

01 dec 2020 | 09:40 0

De UEFA Champions League groepsfase nadert zijn ontknoping. In de poule van Ajax kan er nog van alles gebeuren en zijn er drie kanshebbers voor de eerste twee felbegeerde plekken. Atalanta Bergamo staat op de 3e plek met 7 punten, net zoveel punten als de Amsterdamse club. Opmerkelijk genoeg zal er vanavond geen uitsluitsel komen, aangezien Atalanta en Ajax elkaar in de laatste speelronde nog treffen in de Johan Cruijff Arena. Echter zou de Italiaanse ploeg eenvoudig moeten winnen van FC Midtjylland. De Deense club staat stijf onderaan zonder ook maar één punt.

Vooruitblik

Atalanta Bergamo heeft veel zelfvertrouwen gekweekt door met 0-2 te winnen bij Liverpool FC. De club bewees zichzelf een goede dienst, maar kan er alleen van profiteren als het vanavond afrekent met de Denen. Wij verwachten dat Atalanta Bergamo wederom vol de aanval zal gaan zoeken en met ruime cijfers gaat winnen. Eerder won de club al met 0-4 in Denemarken.

Atalanta Bergamo scoort makkelijk

Atalanta Bergamo komt angstvallig gemakkelijk tot scoren de laatste jaren. De club beschikt dan ook over veel scorend vermogen en veel snelheid in de voorhoede. Atalanta Bergamo verloor maar twee van de laatste 10 duels in de Champions League. Het won zes van de 10 wedstrijden en doet dat meestal ook met een ruim verschil. Drie van de laatste vijf Europese overwinningen werden geboekt met een verschil van op zijn minst drie doelpunten. Echter ging de ploeg afgelopen weekend toch wel verrassend met 0-2 onderuit tegen Hellas Verona.

FC Midtjylland speelt voor de eer

FC Midtjylland staat nog steeds op nul punten en is uitgespeeld in Europa. Nog twee wedstrijden voor de eer en de ploeg kan zich richten op de competitie in eigen land. FC Midtjylland verloor in de eerste speelronde met 0-4 van Atalanta Bergamo. In die wedstrijd was het krachtverschil enorm groot en dat zal in Bergamo niet anders zijn. FC Midtjylland moest gemiddeld 2,75 tegendoelpunten per CL-duel incasseren. Pijnlijke statistieken. Daarnaast verloor de Deense ploeg vier van de laatste zeven uitwedstrijden.

Statistieken

– Atalanta Bergamo staat op de 3e plaats met 7 punten
– Atalanta Bergamo won de uitwedstrijd in Denemarken met 0-4
– Atalanta Bergamo won drie van de laatste vijf duels in de Champions League met een ruim verschil
– Atalanta Bergamo verloor afgelopen weekend met 0-2 van Hellas Verona
– FC Midtjylland staat op de 4e plaats zonder ook maar één punt
– FC Midtjylland won drie van de laatste 10 uitwedstrijden
– FC Midtjylland verloor vier van de laatste zeven uitwedstrijden

Statistieken kunnen spelers helpen met het wedden op een club. Wedden op de champions league?

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.