Wedden op Rennes

Clubs zoals Rennes, die tussen middenmoot en subtop laveren, zijn mateloos interessant materiaal om op te wedden. Neem het Franse Stade Rennais Football Club, kortweg Rennes, dat bovendien regelmatig in Europa meedoet en in Frankrijk een soort Vitesse is. Noem het een angstgegner, een potentiële bananenschil of desnoods dark horse voor Europees voetbal: Rennes is typisch zo’n club om rekening mee te houden. Wie gaat wedden op wedstrijden van Rennes wordt keer op keer verrast.

Wedden op Rennes in de Ligue 1

Wie wil voetbalwedden op wedstrijden van Rennes duikt allereerst in de statistieken. Deze zeggen niets over de toekomst, maar wel veel over de status van het team dat zijn thuiswedstrijden afwerkt in het Roazhon Park, een voetbaltempel waar 30.000 fans in passen. De prestatiecurve laat zien dat we te maken hebben met een middenmoter dan wel subtopper. De hoogst behaalde plek is de derde in 2020, het jaar erop werd Rennes nummer zes en in 2022 draait de ploeg weer mee in de top 5. Dat is razend knap voor een club die in de jaren 90 nog op een lager niveau acteerde. De Ligue 1 is überhaupt een boeiende en verrassende competitie om op te wedden door bijvoorbeeld voor Rennes te kiezen.

Wedden op Rennes in de Lique 1

Opties wedden op Rennes

Er gaat een wereld open voor diegenen die in de Ligue 1 duiken. Het is het land van de wereldkampioen uit 2018, en waar al dat talent vandaan komt, is meer te beleven. Wedden op een Franse club, zeker op een Bretonse verrassing als Rennes, is spannend en verre van kansloos. Deze website herbergt informatie over alle competities die ertoe doen: standen, uitslagen, programma’s, voorbeschouwingen en de onontbeerlijke winstkansen. Door het opslurpen van al die gegevens verhogen spelers de kans op een juiste voorspelling. Vanzelfsprekend wordt louter samengewerkt met betrouwbare wedkantoren.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op kampioenschap Rennes

Een landskampioenschap van Rennes, de fans zullen tijdens de laatste seizoenen voorzichtig met die gedachte gespeeld hebben. De reële liefhebber geeft er geen stuiver voor, maar wat is eigenlijk reëel in het voetbal? De concullega’s van Lille hebben immers al aangetoond dat wie droomt en hard werkt heel ver kan komen. Deze mooie voetbalgedachte sijpelt in omgekeerde vorm door in de wereld van het voetbalwedden, waar aan grote clubs minder te winnen valt en het juist elftallen als Rennes zijn die voor hogere winstbedragen zorgen.

Wedden op Rennes in de Derby Breton tegen Nantes

De Franse competitie bevat veel derby’s, ook Rennes heeft er een waarop men kan wedden: de kraker tegen Nantes, de Derby Breton (daar bestaan er overigens meerdere van). Maar dit is een speciale, omdat Nantes weliswaar de zoete smaak van een landskampioenschap kent (acht maal), maar de laatste paar seizoenen wat minder presteert. Zowel in het La Beaujoire-Louis Fonteneau als in de thuishaven van Rennes is dit een partijtje om 90 minuten van te smullen, hoe de verhoudingen in de Ligue 1 op dat moment ook liggen. “Een wedstrijd op zich”, zegt men vaak over derby’s, en daar is deze clash geen uitzondering op.

Wedden op Rennes in Europa

Wedden op Rennes in Europa is nog niet veel voorgekomen. Rennes is geen traditionele gast in Europa, des te verrassender is het als ze erbij zijn. Maar de afgelopen paar seizoenen waren de prestaties in Frankrijk goed genoeg voor een Europa dan wel Champions League-ticket. Een mijlpaal natuurlijk, waarna de wedstrijden volgen waarin de club eigenlijk niks te verliezen heeft. Die gedachte speelt mee in het achterhoofd van zowel fans en spelers als degenen die hier een gokje op wagen. Het is een eeuwenoude wet: niks te verliezen hebben, betekent vaak vrijuit voetballen, waarbij de tegenstander hard moet knokken.

Wedden op Rennes in Europa

Conclusie wedden op Rennes

Er bestaan diverse voetbaltermen voor teams als Rennes. Outsider, dark horse, tropische verrassing, seizoensrevelatie en in een enkel geval ware sensatie. De laatste was van toepassing bij de winst van de Coupe de France in 2019, het Franse bekertoernooi dat als alternatieve route richting de Europese podia fungeert. Wat Johan Cruijff ooit over Italiaanse teams zei, geldt misschien ook wel voor Rennes. Rennes is een club om in de smiezen te houden en zo nu en dan aan een gewaagd gokje te onderwerpen, middels een voetbal weddenschap.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga