actueel background image

VoetbalUitslagen Wedtip van de Week (Week 9, 2023)

03 mrt 2023 | 12:25 0

Er staat weer een heerlijk voetbalweekend voor de deur. Met twee hele fijne krakers in Engeland. In Nederland hervat Feyenoord de titeljacht. Dit zijn de Voetbaluitslagen wedtips van deze week.

Haaland

Haaland mag weer juichen

Het weekend wordt afgetrapt door een heerlijke wedstrijd tussen de nummers twee en vier van Engeland. Manchester City neemt het thuis op tegen Newcastle United. Met Newcastle komt het team met de beste verdediging op bezoek in Manchester. Kunnen zij topscorer Erling Haaland van scoren houden of schiet de Noor er weer een of meerdere binnen?

Onze tip: Erling Haaland scoort (quotering 1.91).

Feyenoord wint in volle Kuip

Zaterdagavond ontvangt koploper Feyenoord het in zwaar weer verkerende Groningen. De Noorderlingen zijn een serieuze degradatiekandidaat, toch heeft Groningen hoop. Afgelopen weekend werd er eindelijk weer eens gewonnen. Feyenoord beleeft aan de andere kant een topseizoen. Het staat eerste en doet nog op drie vlakken om een prijs. In de eigen Kuip mag FC Groningen geen probleem zijn.

Onze tip: Feyenoord wint (quotering 1.21).

Manchester United pakt volle buit op Anfield

Zondagmiddag half zes is Anfield het decor van één van de grootste wedstrijden ter wereld. Liverpool tegen aartsrivaal Manchester United. Een wedstrijd om naar uit te kijken. Liverpool beleeft zijn slechtste seizoen in jaren en kan zich geen enkel puntenverlies meer veroorloven. United daarentegen doet het geweldig en droomt nog van de titel. Nemen The Red Devils de punten mee?

Onze tip: Manchester United wint, draw no bet (quotering 1.97).

Doelpunten in Rome

Een Italiaanse topper in Rome. De ranglijst doet misschien anders vermoeden, maar Juventus beleeft geen onaardig seizoen. In de Serie A tenminste. De ploeg van Allegri staat op basis van het behaalde punten tweede. Door de straf wegens belastingfraude staat de ploeg echter zevende. Tegenstander AS Roma staat vijfde. Juventus is bezig aan een goede reeks, Roma aan een wat mindere. De winnaar laat zich lastig voorspellen, maar we verwachten in ieder geval doelpunten.

Onze tip: Beide teams scoren (quotering 2.12).

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.