actueel background image

VoetbalUitslagen Wedtip van de Week (week 14, 2023)

06 apr 2023 | 16:55 0

Na een enerverende bekerweek, gaan we dit weekend verder met de nationale competities. Richting het einde van het seizoen wordt het steeds spannender. De beslissingen gaan langzamerhand vallen. Wij hebben weer een drietal tips klaargezet.

Wedtip week 14

Dortmund herstelt zich in topper

Dortmund ging afgelopen weekend hard onderuit op bezoek bij FC Bayern München en ook in de beker kreeg het een tik. Daarin was RB Leipzig in de kwartfinale te sterk. Wat rest is de titelstrijd, waarin BVB weer moet jagen op Bayern. Om de druk hoog te houden, moet er dit weekend gewonnen worden. Union is de tegenstander en daar win je niet zomaar van. Union beleeft het beste seizoen uit de clubhistorie en doet ook nog mee om de titel. Toch verwachten we dat Dortmund in eigen huis wint van Die Eisern.

Onze tip: Borussia Dortmund wint (quotering 1.65).

Lazio – Juve

Ook in Italië staat er een topper op het programma. Lazio beleeft een uitstekend seizoen in de Serie A, met voorlopig een tweede plaats. Daarmee stevenen Maurizio Sarri en co af op een Champions League-ticket. Juventus is op de weg terug na een straf van vijftien punten aftrek. Tel die punten bij het huidige aantal, en een tweede plek is waar de Oude Dame zou staan. Alleen is dat niet de realiteit, in strijd voor de Conference League moet Juve alle zijlen bijzetten. Een nederlaag is dus geen optie.

Onze tip: dubbele kans: Lazio of Juventus wint (quotering 1.38).

Arsenal wint op Anfield

Wederom een topper voor Liverpool. Na Chelsea en City staat nu Arsenal voor de deur. En met de koploper wacht een geduchte tegenstander, eentje die bovendien jaloersmakend is. The Gunners staan namelijk op de plek waar Liverpool wil staan en de afgelopen jaren ook vaak stond. Dit seizoen wil het echter niet vlotten bij The Reds. Arsenal zal daarentegen willen winnen, om zo concurrent Manchester City op afstand te houden. Met de enorme puntendrift van de concurrent uit Manchester mag Arsenal niet verzwakken. Maar Liverpool kan uitschieten op Anfield. Dat bewees het tegen Manchester United. Wij verwachten in ieder geval doelpunten.

Onze quotering: beide teams scoren (quotering 1.58).

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.