actueel background image

VoetbalUitslagen Wedtip van de Week (week 12, 2023)

21 mrt 2023 | 14:34 0

Komend weekend liggen de nationale competities even stil. Maar dat betekent niet dat er geen voetbal is. De kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland begint namelijk deze week. En er zitten direct een aantal heerlijke wedstrijden tussen.

Poule A WK 2022

Grote clash in Napels

Een fantastische affiche donderdagavond in Napels. Regerend Europees kampioen Italië neemt het op tegen Engeland. De Italianen zijn getergd na het missen van het WK in Qatar. Kunnen zij direct een statement maken door Engeland te verslaan? Makkelijk wordt het zeker niet. Wij verwachten in ieder geval de nodige doelpunten.

Onze tip: Beide teams scoren (quotering 1.97)

Alles of niets voor Oranje

Een heerlijke start voor Oranje. Vrijdagavond nemen we het op tegen verliezend WK-finalist Frankrijk. De rentree van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands Elftal begint met een loodzware wedstrijd. Met een aantal nieuwelingen op zak en zónder Frenkie De Jong is de verwachting dat Nederland het ietwat op safe speelt tegen de Fransen. Frankrijk is de favoriet, maar het kan alle kanten op. Scoren moet in ieder geval lukken in Parijs.

Onze tip: Nederland scoort (quotering 1.53)

Nieuwe start voor de Belgen

Vrijdagavond komen ook België en Zweden in actie. Voor België lijkt dit het begin van een nieuw tijdperk. Spelers als Eden Hazard en Toby Alderweireld zijn na het mislukte WK in Qatar gestopt en maken daarmee ruimte voor een nieuwe generatie. Kan die generatie de handschoen direct oppakken en winnen tegen het Zweden van de 41-jarige Zlatan. Wij denken van wel.

Onze tip: België wint (quotering 2.12)

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.