actueel background image

VoetbalUitslagen Wedtip van de Week (week 10, 2023)

10 mrt 2023 | 09:00 0

Na een midweeks Europees programma, gaan de competities dit weekend weer door. In alle landen begint het steeds spannender te worden. VoetbalUitslagen heeft weer een aantal wedtips voor jou op een rijtje gezet.

Bundeliga week 23 content

Doelpunten in Frankfurt

Eintracht Frankfurt liep de afgelopen weken flink wat averij op in de strijd om Champions League-voetbal. Eintracht hoopt met een zege op VfB Stuttgart weer in de winning mood te komen. Bij Stuttgart staan alle seinen op rood. Van de laatste negen Bundesliga-wedstrijden werd er maar één gewonnen. Daardoor zijn de Zuid-Duitsers inmiddels in een hevige degradatiestrijd verwikkeld geraakt. Beide clubs hebben doelpunten nodig en wij verwachten dat die er gaan komen.

Onze tip: Totaal aantal doelpunten over 2.5 (quotering 1.75).

Napoli herstelt zich na nederlaag

De stemming is opperbest in Napels. Met een voorsprong van vijftien punten op de concurrentie is al begin maart duidelijk dat de Scudetto terugkeert naar de stad waar Diego Armando Maradonna zijn beste periode beleefde. Atalanta hoopt de successtemming te temperen. Dat Napoli kan verliezen bewees Lazio vorige week. Toch lijkt de kans klein dat de Napolitanen zich nog een keer laten piepelen.

Onze tip: Napoli wint (quotering 1.70).

Sparta zet Europese droom door

Het maakt eigenlijk niet uit wat er dit seizoen nog gebeurt bij Sparta, het is hoe dan ook een geweldig seizoen. Na 24 wedstrijden hebben de Spartanen de grens van 40 punten bereikt en zijn ze zeker van lijfsbehoud. Hoe anders is de stemming bij Vitesse. Na een seizoen waarin vooral furore werd gemaakt in Europa, verloopt het dit seizoen een stroef. Phillip Cocu kwam, maar ook hij rijgt de punten niet aaneen. Arnhemmers moeten vrezen voor degradatie. Sparta kan de pijn nog groter maken.

Onze tip: Sparta wint of gelijkspel (quotering:1.42)

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.