actueel background image

Verzwakt PSV ontvangt Sturm Graz in Eindhoven

25 nov 2021 | 15:44 0

PSV kan zich vanavond verzekeren van Europees voetbal in het nieuwe jaar. De club uit Eindhoven kan in het beste geval zelfs de koppositie overnemen in de groep, hoewel het daarvoor wel afhankelijk is van de wedstrijd tussen AS Monaco en Real Sociedad. De Eindhovenaren spelen de kraker in een leeg stadion, aangezien er geen supporters bij de wedstrijd aanwezig mogen zijn. Daarnaast moet de thuisploeg diverse spelers missen vanwege blessureleed. De smaakmakers Madueke, Gapko en Zahavi zijn niet van de partij, waardoor alle ogen zijn gericht op Vinicius en Bruma. Sturm Graz moet winnen om nog kans te kunnen maken op een vervolg in de UEFA Conference League.

Bekijk live de wedstrijdstatistieken PSV – Sturm Graz

Vooruitblik

PSV had in Oostenrijk geen kind aan Sturm Graz. De ploeg won met 1-4 bij de aankomende opponent en nu kan het in eigen huis wederom drie punten gaan pakken. Het gemis van de sterspelers aan Eindhovense kant hoeft niet per definitie slecht nieuws te betekenen. Afgelopen weekend won PSV nog met 2-0 van Vitesse, terwijl het ook toen de sterspelers moest missen. Daarnaast speelt PSV een thuiswedstrijd en beschikt het over meer kwaliteit.

PSV aast op overwintering

PSV kan zichzelf vanavond een goede dienst bewijzen door de volle buit te pakken tegen de Oostenrijkse club. Een overwinning is voldoende voor overwintering, maar kan ook de 1e plek opleveren in de groep. Als AS Monaco en Real Sociedad niet verder komen dan een gelijkspel, dan kan PSV de nieuwe koploper worden in deze spannende poule.

PSV mist naast de eerdergenoemde aanvallers ook de verdediger Philipp Max. De Duitser was in het uitduel in Oostenrijk nog trefzeker. De kans lijkt groot dat de Eindhovenaren aan de start zullen verschijnen met Vinicius en Bruma. Het tweetal heeft de smaak goed te pakken, de Portugees Bruma is momenteel zelfs clubtopscorer.

Sturm Graz moet winnen in Eindhoven

Sturm Graz kent geen beste periode en pakte pas één punt in de UEFA Europa League. Een overwinning in Eindhoven is noodzakelijk, anders kan het zich niet meer kwalificeren voor de volgende ronde van een Europees toernooi. De kans dat Sturm Graz wint bij PSV lijkt klein, zeker gezien de laatste resultaten van de ploeg. Sturm Graz wist geen van de laatste zes wedstrijden in winst om te zetten. Het won zelfs maar één van de laatste negen wedstrijden. Pijnlijke statistieken voor de huidige nummer twee van de Oostenrijkse voetbalcompetitie.

Bookmaker Odds PSV – Sturm Graz

Bekijk hieronder de huidige odds voor het wedden bij de legale online bookmakers Bet365 en Betcity.

PSV wint:
Bet365: 1,22 euro
BetCity: 1,23 euro
Gelijkspel:
Bet365: 7,10 euro
BetCity: 6,25 euro
Sturm Graz wint:
Bet365: 15,00 euro
BetCity: 12,50 euro

Bruma scoort het 1e doelpunt:
Bet365: 4,75 euro
Sangare scoort:
Bet365: 6,50 euro
Sangare scoort het 1e doelpunt
Bet365: 19,00 euro
PSV wint beide helften:
Bet365: 2,50 euro

Wedden op de conference league?

Of

Statistieken

– PSV staat op de 3e plek in de groep met 5 punten
– PSV mist diverse sterkhouders
– PSV won het uitduel in Oostenrijk met 1-4
– PSV is al vier duels op rij ongeslagen
– Sturm Graz staat op de 4e plek in de groep met 1 punt
– Sturm Graz speelde laatste twee duels gelijk
– Sturm Graz won één van de laatste negen duels

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.