actueel background image

Tips: Füllkrug Duitse held en Ghana wraakt Uruguay

30 nov 2022 | 09:57 0

De laatste wedstrijden van de groepsfase van het WK 2022 zijn aangebroken en dat zijn heerlijke potjes. Gaan toplanden Duitsland en België het redden en gaat Ghana wraak nemen op Uruguay? We hebben een aantal mooie tips voor je op een rijtje gezet.

De Bruyne levert

België is nog niet echt in vorm dit WK, maar The Red Devils kunnen zich donderdag bij een overwinning op Kroatië ‘gewoon’ plaatsen voor de volgende ronde. Dan moet er wel gewonnen worden. De Belgen hebben daarvoor al hun hoop gevestigd op Manchester City-ster Kevin de Bruyne. Kan hij zijn ploeg bij de hand nemen?

Onze tip: De Bruyne geeft een assist (quotering: 2.20)

Bettips woensdag 30 nov 2022

Füllkrug zet Duitsland op zijn kop

Onze andere buren, de Duitsers, hebben het ook lastig. Zij wonnen dit toernooi nog niet. Wonder boven wonder, is de kans nog altijd groot dat zij doorgaan naar de volgende ronde. Een overwinning op Costa Rica kan genoeg zijn. Maakt cultheld Niclas Füllkrug zijn jongensboek compleet?

Onze tip: Füllkrug scoort (quotering: 1.98)

Spanje doet sportieve plicht

Om Duitsland een handje te helpen, moet Spanje winnen van Japan. De Spanjaarden kunnen in theorie nog tweede worden. Ga er dus maar vanuit dat zij niets aan het toeval overlaten. Kunnen zij hun klasse ook tegen Japan weer laten zien?

Onze tip: Spanje wint met handicap 0-1 van Japan (quotering: 2.08)

Ghana neemt wraak

Ghana heeft nog een appeltje te schillen met Uruguay. In de kwartfinale van het WK 2010 leek Ghana in de 120e minuut te scoren en zich te plaatsen voor de halve finale. Luis Suárez stak daar een stokje voor door de bal op de doellijn met zijn handen te stoppen. Zeer onsportief, maar daardoor kwam het aan op strafschoppen en won Uruguay. Twaalf jaar laten krijgt Ghana de kans op wraak. Bij winst of gelijkspel schakelen zij Uruguay uit.

Onze tip: Ghana wint (quotering: 5.00)

Bekijk voor meer bettips onze voetbalwedden pagina, of neem een kijkje bij onze betrouwbare bookmakers.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.