actueel background image

Tips: Argentinië herstelt zich en Giroud levert

26 nov 2022 | 12:25 0

De eerste beslissingen gaan langzaam vallen op het WK. Argentinië gaat op zoek naar revanche, terwijl wereldkampioen Frankrijk zich al kan plaatsen voor de volgende ronde. Wij hebben weer een aantal mooie tips voor je op een rijtje gezet.

Bettips WK 2022

Tunesië en Australië scoren

Een knappe start van Tunesië op het WK. Denemarken werd van scoren afgehouden, maar zelf werd er ook niet gescoord. Dat overkomt Tunesië wel vaker. Als ze scoren, incasseren ze niets of vice versa. Australië scoort de laatste tijd wel vaak, maar kreeg er ook vier om de oren in de openingswedstrijd tegen Frankrijk.

Onze tip: Beide teams scoren (quotering: 2.05)

Lewandowski maakt eerste WK-goal ooit

Uitgerust en wel treedt Saoedi-Arabië aan tegen Polen. Na de sprookjesachtige overwinning op Argentinië kreeg het hele land namelijk een dag vrij. Zoveel betekende de overwinning op de Argentijnen. Lukt het om nog een keer te verrassen? Polen heeft de punten hard nodig na het gelijkspel tegen Mexico. Robert Lewandowski mistte een penalty en is gebrand op revanche. Maakt hij zijn eerste goal ooit op een WK?

Onze tip: Lewandowski maakt eerste goal op WK (quotering: 1.73)

Giroud wordt topscorer aller tijden Frankrijk

Dé clash in deze poule. Na het teleurstellende gelijkspel tegen Tunesië hebben de Denen de punten hard nodig. En dat tegen regerend wereldkampioen Frankrijk. De Fransen schudde Australië in de eerste groepswedstrijd makkelijk van zich af. Olivier Giroud maakte twee doelpunten en mag zich nu, samen met Thierry Henry, gedeeld topscorer aller tijden noemen van de Fransen. Het lijkt een kwestie van tijd voordat de aanvaller die titel alleen draagt. Wellicht dit weekend al.

Onze tip: Giroud scoort (quotering: 2.90)

Argentinië herpakt zich

Een heerlijke wedstrijd. Argentinië zag een reeks van 36 ongeslagen wedstrijden ten einde komen tegen Saoedi-Arabië. De Argentijnen, onder aanvoering van Lionel Messi, moeten flink aan de bak nu ze de ‘makkelijke’ wedstrijd uit de poule verloren hebben. Hetzelfde geldt voor Mexico. Tegen Polen hadden de Mexicanen de beste kansen, toch werden de punten gedeeld. Aankomend resultaat is allesbepalend voor de eindklassering in de groep. Voor de nederlaag tegen Saoedi-Arabië scoorden de Argentijnen erop los.

Onze tip: Argentinië wint met 2 doelpunten of meer (quotering: 5.40)

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.