actueel background image

Speelronde 10: VVV Venlo – Vitesse

17 okt 2019 | 11:27 0

Drie punten voor VVV Venlo? (zaterdag, 20:45 uur)

VVV Venlo zal op de zaterdagavond afsluiten met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. De Arnhemmers draaien heel goed en wisten al twintig punten te behalen, waardoor de ploeg op de vierde plaats is terug te vinden. Kan VVV Venlo de bezoekers een halt toeroepen?

VVV Venlo Vitesse logo

Vorm

VVV Venlo kende een teleurstellende seizoenstart en wist pas negen punten bij elkaar te sprokkelen. De club uit Venlo won drie competitieduels en verloor de overige zes wedstrijden. De laatste drie wedstrijden gingen allemaal verloren, respectievelijk tegen Willem II, sc Heerenveen en PSV. Daarnaast is VVV een van de minst scorende ploegen dit seizoen met tien goals in negen wedstrijden. De ploeg kreeg wel al twintig tegentreffers om de oren en is dus duidelijk nog zoekende naar de juiste samenstelling.

Vitesse speelt niet het beste voetbal in de Eredivisie, maar de achterstand op de koplopers is na negen wedstrijden slechts drie punten. In de laatste speelronde werd er een belangrijke overwinning geboekt op FC Utrecht (2-1). Vitesse verloor ook maar een wedstrijd dit seizoen en dat was op bezoek bij PSV (5-0). Vitesse moest in de laatste zes competitieduels steeds minimaal een tegendoelpunt toestaan. Maar tot op heden is Vitesse nog wel een van de grote verrassingen dit seizoen.

Vooruitblik

Vitesse beschikt over een ploeg waar rekening gehouden mee moet worden, maar het spel moet nog wel beter. Toch lijkt het uitduel bij VVV Venlo niet voor grote problemen te gaan zorgen, aangezien het kwaliteitsverschil groot is. Vitesse won de laatste twee wedstrijden tegen de Limburgers, zo werd er vorig seizoen met 1-3 gewonnen in Venlo.

Wedden op de eredivisie en wedden op een club is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.