actueel background image

Speelronde 10: PEC Zwolle – ADO Den Haag

17 okt 2019 | 11:31 0

Een strijd tegen doelpunten (zondag, 12:15 uur)

PEC Zwolle en ADO Den Haag draaien de laatste tijd erg slecht en zijn dan ook onderin de ranglijst te vinden. Vooral de thuisploeg kent dit seizoen veel moeite en moet vooral veel tegendoelpunten incasseren. ADO Den Haag wist de laatste onderlinge duels te winnen en zal zich niet zomaar gewonnen geven.

PEC Zwolle logoADO Den Haag logo

Vorm

PEC Zwolle ging in de laatste drie speelrondes onderuit tegen sc Heerenveen, FC Groningen en PSV. De ploeg won twee van de eerste negen competitieduels en kwam in totaal dertien keer tot scoren. Echter is PEC Zwolle na RKC Waalwijk ook de ploeg met de meeste tegentreffers. In negen duels incasseerde PEC al 21 tegendoelpunten. In de eerste vier thuisduels werd er eenmaal gewonnen, een keer gelijkgespeeld en twee keer verloren. Vorig seizoen verloor PEC Zwolle thuis met 2-3 van ADO Den Haag.

ADO Den Haag is een van de minst scorende ploegen dit seizoen en wist pas tien keer het net te vinden. De ploeg wist ook maar een van de vier uitduels dit seizoen te winnen en dat was op bezoek bij RKC Waalwijk. De laatste overwinning van ADO Den Haag was eind augustus, wat nogmaals aantoont dat de ploeg niet in goede doen is. Daarnaast scoorde ADO Den Haag geen enkele keer in de laatste drie competitiewedstrijden.

Vooruitblik

Het is voor PEC Zwolle de uitgelezen kans om weer eens drie punten te pakken. ADO Den Haag is in een hele slechte doen en heeft moeite met uitwedstrijden. PEC Zwolle is weliswaar achterin zwak, het beschikt over genoeg klasse om tot scoren te kunnen komen tegen de aankomende opponent.

Wedden op de eredivisie en wedden op een club is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.