actueel background image

Speelronde 10: Feyenoord – Heracles Almelo

17 okt 2019 | 13:22 0

Heracles in de Kuip betekent vaak succes voor Feyenoord (zondag, 16:45 uur)

Feyenoord kent een dramatische start in de Nederlandse voetbalcompetitie, terwijl het in de groepsfase van de Europa League geweldig van start ging met een overwinning op FC Porto. Heracles Almelo zal weer gaan meestrijden voor een play-off ticket en daar heeft het de selectie ook voor.

Feyenoord logo Heracles logo

Vorm

Feyenoord staat momenteel op de negende plaats met dertien punten uit negen wedstrijden. De Rotterdammers kregen al zeventien tegendoelpunten dit seizoen en kwamen zelf achttien keer tot scoren. In de vorige speelronde ging Feyenoord keihard onderuit bij Fortuna Sittard (4-2). Maar in eigen huis wist het wel vier van de laatste vijf wedstrijden te winnen, er werd alleen verloren van AZ (0-3).

Heracles Almelo won vier van de laatste vijf wedstrijden en is dus bezig aan een sterke reeks. Heracles Almelo staat op de zevende plaats met veertien punten. Feyenoord kan bij winst dus over Heracles Almelo heengaan op de ranglijst. De ploeg won dit seizoen twee van de vier uitwedstrijden, slechts eenmaal werd er verloren en dat was bij AZ (2-0).

Vooruitblik

Het is de vraag hoe Feyenoord uit de interlandbreak is gekomen, maar normaliter moet een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo drie punten opleveren. Feyenoord won de laatste zes thuisduels tegen deze tegenstander. De laatste keer dat Heracles in De Kuip won was in 2013. Een overwinning voor Feyenoord lijkt dan ook voor de hand te liggen.

Wedden op de eredivisie en wedden op een club is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.