actueel background image

Linssen alsnog naar Feyenoord, PEC Zwolle haalt Drost terug

06 jul 2020 | 11:47 0

De transfermarkt begint steeds actiever te draaien. Diverse spelers in de Eredivisie hebben alweer een nieuwe werkgever gevonden.

Feyenoord was al een langere tijd bezig met een eventuele transfer van Bryan Linssen. De aanvaller leek uiteindelijk niet naar Rotterdam te gaan, maar er kwam plotseling toch een mondeling akkoord. PEC Zwolle wist zich onlangs te versterken met een oude bekende. Lees in dit artikel over beide transfers.

Linssen geeft ja-woord aan Feyenoord

Bryan Linssen kan zich volgend seizoen alsnog gaan melden bij de eerste training van Feyenoord. De aanvaller vertrok kortgeleden transfervrij bij Vitesse en was op zoek naar een nieuwe werkgever. Eerder kwamen Linssen en Feyenoord niet tot een akkoord. De Rotterdamse club wist zaterdagochtend te melden dat Linssen en Feyenoord alsnog tot een mondeling akkoord zijn gekomen.

Maandag zal Linssen worden gepresenteerd in De Kuip. Na een tijd van stilte zocht de Rotterdamse club vorige week opnieuw contract met de doelpuntenmaker en werd er een akkoord bereikt.

In Rotterdam zal Linssen de vervanger worden van de talentvolle Luis Sinisterra, die vanwege een blessure nog enkele maanden aan de kant moet blijven staan. Linssen speelde sinds 2017 maar liefst 113 wedstrijden voor Vitesse, waarin hij 47 keer tot scoren kwam.

Andere versterkingen

Feyenoord versterkte zich eerder al met de Duitser Christian Conteh. De 20-jarige buitenspeler werd overgenomen van FC St. Pauli. Daarnaast werd ook Mark Diemers aan de selectie toegevoegd. De middenvelder werd voor één miljoen euro overgenomen van Fortuna Sittard.

Feyenoord logo

Drost keert terug bij PEC Zwolle

PEC Zwolle weet zich te versterken met Jesper Drost. De 27-jarige speler vertrok transfervrij bij Heracles Almelo en tekende een contract bij zijn oude club. Vijf seizoenen geleden speelde Drost voor het laatst in het shirt van PEC Zwolle. Drost heeft een éénjarig contract verkregen bij de club uit de Eredivisie.

Drost kwam tussen 2010 en 2015 ook al uit voor PEC Zwolle. In zijn periode bij de club won hij de titel in de Eerste Divisie. Daarnaast won hij ook de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Na een mindere periode bij FC Groningen en Heracles Almelo keert de middenvelder nu weer terug bij PEC Zwolle.

Pec Zwolle logo
Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.