actueel background image

Galatasaray treitert Sneijder met recordboete

30 mrt 2016 | 08:41 0

Het eens zo goed ogende huwelijk tussen de Turkse club Galatasaray en Wesley Sneijder lijkt ten einde. De geboren Utrechter kreeg onlangs een boete van twee miljoen euro(!), iets waar zijn zaakwaarnemer Guido Albers allerminst over te spreken is. ”Galatasaray treitert Wesley, een kwade zaak”, aldus Albers. Een spannende periode voor de excentrieke middenvelder.

Boete Sneijder voor elke gele kaart

Voor iedere gele kaart die Wesley Sneijder afgelopen seizoen ontving in Turkije, krijgt hij nu een boete. De oud middenvelder Ajax kreeg er zeven en moet nu per kaart 300.000 euro(!) aftikken. Dit komt dus neer op ruim 2 miljoen euro.

Volgens de zaakwaarnemer van Sneijder accepteert hij de boete niet en heeft hij een advocaat ingeschakeld. ”Onze advocaat Cor Hellingman is inmiddels in contact met de Turkse voetbalbond en FIFPRO (de internationale organisatie voor contractspelers) om te kijken naar de mogelijkheden.”

‘Sneijder naar Ajax’

Al eerder werd duidelijk dat de verstandhouding tussen Galatasaray en Sneijder wankelde. Uit de reacties op de poll blijkt dat van alle mogelijke clubs waar Sneijder naartoe zou kunnen, Ajax de meest voor de hand liggende is. Echter laat Sneijder zich niet zomaar wegpesten in Turkije. ”De fans van Galatasaray dragen Wesley nog steeds op handen en voeten, en hij laat zich niet zomaar wegzetten. Als hij een transfer maakt, is dit omdat hij het zelf wilt”, aldus Albers.

Het contract van Sneijder loopt tot medio 2018, of hij het contract uitdient blijft de vraag.

betcity logo

BetCity

8.3

€20 welkomstbonus – Bookmaker met  NL licentie

vergunning-kansspelautoriteitspeelbewust-18-plus

Om in aanmerking te komen voor de Free Bet Welkomstbonus moet de storting minimaal 20 (twintig) EUR bedragen. Er moeten geen weddenschappen geplaatst worden voordat de bonus met succes is toegevoegd. Je kunt geen andere bonus tegelijkertijd claimen. Elke toegekende en ongebruikte bonus vervalt 30 dagen nadat het verstrekt is.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.