actueel background image

Dit zijn de beste Odds Boosters van deze week (week 10, 2023)

07 mrt 2023 | 14:58 0

Een volle voetbalagenda deze week. Een Europees programma en natuurlijk gaan ook de nationale competities dit weekend weer verder. VoetbalUitslagen heeft de de beste odds boosters van deze week op een rijtje gezet.

Voetbalwedden blog groot

Nederlandse Odds Boost x100 bij BetCity

AZ en Feyenoord verdedigen deze week de Nederlandse eer in Europa. AZ gaat dinsdagavond om 18:45 uur op bezoek bij Lazio in Rome. Feyenoord speelt donderdagavond in Polen tegen het Oekraïense Shakthar Donetsk. BetCity heeft voor beide wedstrijden een speciale Odds Boost.

Bij inzet op winst voor AZ of Feyenoord kunnen nieuwe spelers namelijk kiezen voor een boost van x100. Zij krijgen bij winst dus 100x de inzet terug. De maximale inzet is een euro en deze promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.

SuperOdds bij Circus

Bookmaker Circus heeft ook bijzondere acties deze week. Zij hebben meerdere Odds Boosters van x50. Hierbij krijgen spelers vijftig keer de inzet terug bij winst. Deze week kunnen nieuwe spelers kiezen uit maar liefst zes verschillende boosters. De wedstrijden waar een booster beschikbaar is zijn Chelsea – Dortmund, Bayern München – PSG, Shakthar – Feyenoord, Schalke – Dortmund, Heerenveen – Ajax en Athletic Bilbao – Barcelona.

Ook bij deze Odds Boosts is de maximale inzet een euro en zijn deze speciale promoties alleen geldig voor nieuwe spelers.

Odds Booster App

Nooit meer een promotie missen? Download dan de Odds Booster App. In deze app staan de meest actuele Odds Boost bij verschillende bookmakers. Ook beschikt de app over een odds vergelijker. Hiermee zie spelers waar zij de beste quoteringen krijgen per wedstrijd. De app is gratis te downloaden en te gebruiken zonder account aan te maken.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.