actueel background image

De beste Odds Boosters van week 11: x100 voor AZ en Feyenoord

14 mrt 2023 | 14:30 0

Wat een heerlijke voetbalweek. AZ en Feyenoord gaan op jacht naar Europese kwartfinales en dan hebben we ook in het weekend nog de Klassieker. Het wordt hoe dan ook genieten. De bookmakers hebben wee een aantal odds boost klaargezet voor deze bijzondere week.

Voetbalwedden blog groot

x100 de inzet bij BetCity

AZ won vorige week verrassend op bezoek bij Lazio. Daarmee lieten de Alkmaarders zien tot grote dingen in staat te zijn. Donderdag speelt AZ thuis in het AFAS Stadion opnieuw tegen de Romeinen. Ook Feyenoord komt in actie. De Rotterdammers wonnen in de Europa League niet, maar waren wel de betere ploeg. In de eigen Kuip moet het toch lukken tegen Shakthar.

Bij BetCity kunnen nieuwe spelers kiezen voor een odds boost van liefst 100x bij de wedstrijden van Feyenoord en AZ. Winnen de Nederlandse ploegen? Dan ontvangt de speler 100x de inzet. De maximale inzet is een euro en deze promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.

Klassiekerweek bij BetCity

Dit weekend staat de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op het programma, maar ook in Spanje is het tijd voor El Clásico. BetCity pakt deze week uit met iedere dag een speciale boost voor één van deze twee wedstrijden. Aanstaande vrijdag belooft de bookmaker zelfs een superodd. Houd de promotiepagina in de gaten voor de actuele boosters.

SuperOdds bij Circus

Bij Circus is er ook weer keuze genoeg voor nieuwe spelers deze week. Zowel bij Europees voetbal als in de nationale competities. Er kan gekozen worden uit liefst zeven SuperOdds van 50x de inzet. De wedstrijden waarbij deze gelden zijn:

– Manchester City – RB Leipzig (50x bij winst Manchester City)
– Real Madrid Liverpool (50x bij beide teams scoren)
– Feyenoord – Shakthar (50x bij winst Feyenoord)
– AZ – Lazio (50x bij kwalificatie AZ)
– Chelsea – Everton (50x bij winst Chelsea)
– Ajax – Feyenoord (50x bij winst Ajax of 50x bij winst Feyenoord)

Ook bij deze Odds Boosts is de maximale inzet een euro en zijn deze speciale promoties alleen geldig voor nieuwe spelers.

Odds Booster App

Nooit meer een promotie missen? Download dan de Odds Booster App. In deze app staan de meest actuele Odds Boost bij verschillende bookmakers. Ook beschikt de app over een odds vergelijker.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.