actueel background image

De beste Odds Boosters van deze week (week 14, 2023)

04 apr 2023 | 14:20 0

Een drukke voetbalweek met heel veel wedstrijden. Naast de competities in het weekend is er doordeweeks veel bekervoetbal. VoetbalUitslagen heeft de mooiste odds boosters op een rijtje gezet.

Voetbalwedden blog groot

Boost de KNVB Beker

In de KNVB Beker is het tijd voor de halve finales. Hierin spelen dinsdag Spakenburg en PSV tegen elkaar op Sportpark De Westmaat. Een dag later wordt er in Rotterdam in De Kuip afgetrapt voor de klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Wie worden de finalisten van ons nationale bekertoernooi? Bij BetCity kunnen nieuwe spelers kiezen uit diverse odds boost van x100 en x50.

De maximale inzet is een euro en deze promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder. Om de boost de claimen moeten spelers een account aanmaken en een storting doen van twintig euro.

Bekerboosts bij Circus

Ook Circus zet hoog in bij de KNVB Beker. Vallen er bij Spakenburg tegen PSV in totaal meer dan 2.5 doelpunten? Dan kunnen nieuwe spelers 50 euro winnen. Bij de klassieker gaat die boost nog een stapje verder. Daar kan 100x de inzet worden gewonnen. Spelers kunnen kiezen wie zich kwalificeert voor de finale. Wanneer zij het goed hebben, dan gaat de inzet x100.

Ook bij deze Odds Boosts is de maximale inzet een euro en zijn deze speciale promoties alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Odds Booster App

Nooit meer een promotie missen? Download dan de Odds Booster App. In deze app staan de meest actuele Odds Boost bij verschillende bookmakers. Ook beschikt de app over een odds vergelijker. Hiermee zie spelers waar zij de beste quoteringen krijgen per wedstrijd. De app is gratis te downloaden en te gebruiken zonder account aan te maken.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.