actueel background image

Blessurespook blijft Liverpool achtervolgen

13 sep 2022 | 13:50 0

Het gaat Liverpool nog niet voor de wind dit seizoen. In aanloop naar de kraker tegen Ajax meldt ook Andy Robertson zich in de ziekenboeg. En dat terwijl de Reds juist een weekend vrij hadden, door het overlijden van Queen Elizabeth. Een tegenvaller dus voor Liverpool-coach Jurgen Klopp, aangezien hij dit seizoen in elke wedstrijd een beroep deed op de Schotse linksback.  

Het gemis van de verdediger mag met recht een aderlating genoemd worden. Robertson is al jaren een vaste basisklant in de opstelling van Liverpool, hij speelde sinds zijn komst in 2017 al 224 Premier League wedstrijden en bijna 50 Champions League duels. Zijn plek zal waarschijnlijk worden overgenomen door Kostas Tsimikas, die een aantal jaar geleden nog uitkwam voor Willem II. 

Alfred Schreuder zal zich echter in zijn handen knijpen met de blessure van de linksback. Liverpool kampt namelijk al met de nodige blessures, achtereenvolgens Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keïta, Jordan Henderson, Curtis Jones en Ibrahima Konaté zijn er vanavond namelijk ook niet bij. Oorzaken die er aan mede aan kunnen bijdragen waarom dat spel én de resultaten in dit nog prille seizoen ronduit tegenvallen. In zes wedstrijden in de Premier League werd er maar twee keer gewonnen, terwijl afgelopen week in de Champions League een oor wassing volgde tegen Ajax. Meevaller is wel dat Thiago Alcántara fit genoeg lijkt om mee te kunnen doen tegen Ajax.  

100 x de inzet

BetCity maakt tevens gebruik van dit affiche, door een actie te plaatsen voor elke nieuwe speler. Zij krijgen namelijk honderd keer hun inleg terug(maximale inzet één euro)wanneer zij een weddenschap plaatsen, indien zij twintig euro op hun account gestort hebben. Maak een account aan en bekijk de odds boost

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.