actueel background image

‘Betis helemaal klaar met Van der Vaart’

29 mrt 2016 | 19:29 0

De Spaanse voetbalclub Real Betis is op zijn zachtst ‘not amused’ met Rafael van der Vaart. Spaanse media zijn stellig over de berichtgeving dat Real Betis in de afgelopen transferperiode koste nog moeite heeft gespaard de 32-jarige middenvelder te lozen. Opent dit de deuren voor een rentree bij Ajax?

Onmogelijke situatie

Van der Vaart keerde vorig jaar terug in de Spaanse competitie nadat hij in 2008 de overstap maakte van Tottenham Hotspur naar Real Madrid. De samenwerking tussen de Andalusiërs en Van der Vaart bleek niet bepaald succesvol, slechts negen keer kwam de middenvelder in actie.

Ook het vooruitzicht is niet bepaald rooskleurig. Real Betis ruilde trainer Pepe Mel in voor Juan Merino en sindsdien speelt Van der Vaart geen minuut meer.

Grootverdiener

De ploeggenoot van Ricky van Wolfswinkel zit alleen maar op de bank maar is daarentegen wel de grootverdiener bij Real Betis. Kortom, Van der Vaart moet weg, en liever vandaag dan morgen. Verschillende clubs uit het Midden-Oosten en de Verenigde Staten hebben interesse getoond in de middenvelder. Hij blijft echt liever in de buurt van zijn zoon Damian voetballen.

Stoppen of naar Ajax?

Veel fans vinden dat Rafael van der Vaart beter zijn schoenen in de wilgen kan hangen om daarmee het voorbeeld van de gestopte John Heitinga te volgen. Anderen zijn weer van mening dat de oud-Ajacied nog één keer een avontuur aan moet gaan bij zijn oude club. Doen of lekker stoppen?

betcity logo

BetCity

8.3

Free bet ter waarde van €50 – Bookmaker met  NL licentie

vergunning-kansspelautoriteitspeelbewust-18-plus
  • De Free Bet welkomstbonus is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
  • Een eerste storting van minimaal €20 is vereist.
  • Bij een storting van €20 t/m €49.99 heeft de speler recht op een €20 Free Bet.
  • Bij een storting van €50 of meer heeft de speler recht op een €50 Free Bet.
  • Als je de Free Bet welkomstbonus claimt, kun je geen andere welkomstbonussen tegelijkertijd claimen.
  • De Free Bet welkomstbonus verloopt na 30 dagen na het moment van uitgave.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.