actueel background image

BetCity pakt uit met SuperOdds voor Feyenoord en AZ

13 apr 2023 | 09:33 0

Feyenoord en AZ verdedigen deze week de Nederlandse eer in de Europese toernooien. Feyenoord doet dat donderdag in de Europa League tegen AS Roma. AZ gaat in de Conference League op bezoek in Brussel, waar Anderlecht de tegenstander is. BetCity heeft twee SuperOdds klaargezet voor deze twee wedstrijden.

Boost x100

Feyenoord moet in eigen huis een goed resultaat neerzetten tegen het AS Roma van José Mourinho. De Feyenoorders zijn in topvorm en zijn momenteel voor niemand bang. Lukt het ze ook om van de Italianen te winnen? Bij BetCity kunnen nieuwe spelers kiezen voor een Odds Boost van maar liefst 100 keer de inzet wanneer Feyenoord wint.

Voor AZ geldt hetzelfde. Wanneer de Alkmaarders er in Brussel met de winst vandoor gaan dan kunnen nieuwe spelers kiezen voor 100x de inzet. Makkelijk wordt het niet voor AZ, maar een overwinning is zeker niet onmogelijk. Anderlecht beleeft namelijk een slecht seizoen en staat achtste in de Belgische competitie. Neemt AZ de winst mee naar Alkmaar?

Hoe werkt het?

Deze promotie is alleen beschikbaar voor nieuwe speler van 24 jaar of ouder. Om de boost de claimen moeten spelers een account aanmaken en een storting doen van twintig euro. Vervolgens zien zij de quoteringen veranderen naar x100. Kijk op de website van BetCity voor meer informatie en alle voorwaarden.

Odds Booster App

Nooit meer een promotie missen? Download dan de Odds Booster App. In deze app staan de meest actuele Odds Boost bij verschillende bookmakers. Ook beschikt de app over een odds vergelijker. Hiermee zie spelers waar zij de beste quoteringen krijgen per wedstrijd. De app is gratis te downloaden en te gebruiken zonder account aan te maken.

Download de Odds Booster App

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.