actueel background image

Voorbeschouwing: MVV – Go Ahead Eagles (10 oktober 2020)

10 okt 2020 | 12:14 0

MVV krijgt zaterdag (16:30 uur) bezoek van Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer is matig aan het seizoen begonnen en moet de goede vorm weer zien terug te pakken. Desondanks is Go Ahead Eagles in dit duel de favoriet voor de overwinning. MVV zal zich niet zomaar laten verslaan. Wij verwachten dan ook een enerverende wedstrijd in Maastricht.

Vooruitblik

Het feit dat de bezoekers als favoriet bestempeld mogen worden heeft de club aan zijn prestaties in uitduels te danken. Go Ahead Eagles is al een lange tijd ongeslagen om vreemde bodem. Desondanks gaan wij tegen de richting in. MVV Maastricht won vorig seizoen overtuigend in eigen huis van Go Ahead Eagles. Het is wel een gevaarlijke voorspelling, aangezien de Limburgse club nogal wisselvallig presteert.

MVV Maastricht presteert wisselvallig

MVV Maastricht staat momenteel op de 9e plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De Limburgse voetbalclub won twee van de zes competitieduels en wist ook tweemaal gelijk te spelen. De resultaten zijn bijzonder wisselvallig. Er werd bijvoorbeeld gelijkgespeeld bij het sterke Almere City en gewonnen bij Telstar. Echter kan het ook goed mis gaan. Er werd met maar liefst 1-7 verloren van SC Cambuur en ook Jong AZ bleek een te zware opdracht (3-3). Vorig seizoen won MVV wel knap met 3-0 van de aankomende opponent.

Dramatische seizoenstart van Go Ahead Eagles

De supporters van Go Ahead Eagles hadden zich er wel iets anders bij voorgesteld. De club uit Deventer staat op de 17e plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg wist slechts één van de eerste competitiewedstrijden te winnen. Dat was overigens wel een zeer knappe 0-2 overwinning bij SC Cambuur. Echter werd er ook verloren van Jong Ajax (0-3) en Jong FC Utrecht (2-3). Go Ahead Eagles verloor dit seizoen nog geen uitwedstrijd, er werd eenmaal gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. Daarnaast won de ploeg twee van de laatste vier uitwedstrijden in Maastricht.

Statistieken

– MVV staat op de 9e plaats in de Keuken Kampioen Divisie
– MVV won twee van de laatste vier wedstrijden
– MVV scoorde driemaal in de laatste twee competitiewedstrijden
– MVV won vorig seizoen met 3-0 van Go Ahead Eagles
– Go Ahead Eagles staat op de 17e plaats in de Keuken Kampioen Divisie
– Go Ahead Eagles verloor twee van de laatste drie duels
– Go Ahead Eagles scoorde vier doelpunten in de laatste vijf wedstrijden

Statistieken kunnen spelers helpen met het wedden op een club. Wedden op de keuken kampioen divisie is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.