Wedden op Zwitserland

Zwitserland maakt zich met gemengde gevoelens klaar voor aankomend Wereldkampioenschap(WK). Het land heeft met een aantal bekende spelers en gemixte resultaten zowel potentie als mankementen. Het land lijkt op voorhand moeilijk in te schalen. Is het een team waarvan tegenstanders blij zijn dat ze er mee in de poule zitten? Zwitserland wil nog wel eens afgetekend of kansloos verliezen. Tegelijkertijd is het ook een stugge ploeg die in staat is om van elk team te winnen, zoals gebeurde tijdens de Nations League. In die poule verloor én won het van elke tegenstander. Daar blijkt dus moeilijk een pijl op te trekken. Het maakt wedden op Zwitserland in ieder geval niet makkelijker.

Wedden op Zwitserland mogelijkheden

Een land wat dus erg lastig in te schalen is. In de kwalificatie wisselvallig, met hoge pieken en diepe dalen. Dat terwijl de selectie in elke linie toch kwaliteit herbergt. Spelers die zich hebben bewezen in verschillende noemenswaardige competities, waardoor het soms toch meer naar de tegenvallende kant neigt wat de Zwitsers dan laten zien. Het elftal van Murat Yakin is in ieder geval een stug team, maar of het kan verrassen op aankomend WK, lijkt nog maar de vraag. Ook de bookmakers lijken hier hun twijfels over te hebben, gezien de quotering van het land voor een eventuele WK-winst. Die staat namelijk op 101, wat natuurlijk een flinke hoeveelheid is en de duidelijk maakt dat de kans op WK-winst niet bijster groot is voor Zwitserland. Desalniettemin zijn er altijd verrassingen, met die gedachte in het hoofd kan wedden op Zwitserland altijd interessant zijn.

Zwitserland1

Wat misschien interessanter is, is de kans dat het Midden-Europese land de volgende ronde bereikt. In een poule met Brazilië, Servië en Kameroen is dat echter al een loodzware opgave. Brazilië geldt als een van de topfavorieten, terwijl Servië een sterke ploeg heeft en ook Kameroen niet onderschat mag worden. Wedden op Zwitserland dat de groep wint levert zevenmaal de inleg op, terwijl een top twee-notering de inzet verdubbelt.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Resultaten Zwitserland

Zwitserlands resultaten zijn zoals gezegd erg wisselvallig. Van de laatste veertien wedstrijden werden er zes gewonnen, vier gelijk gespeeld en vier verloren. De laatste zes wedstrijden werden-gelijk verdeeld- allemaal gewonnen of verloren. Het maakt het erg lastig om het land in te schatten en te peilen wat er precies van verwacht kan worden. De ene keer verliest het in eigen huis van Spanje, om er vervolgens in een uitwedstrijd wél van te winnen. Wedden op Zwitserland wordt er in ieder geval niet makkelijker op.

Resultaten Zwitserland op WK’s

Als we kijken naar resultaten van Zwitserland op WK’s, dan valt op dat het team zeker de afgelopen jaren een reguliere deelnemer is. Dat kan zelfs van ons eigen Nederlands elftal niet gezegd worden, aangezien we de vorige editie misten. Sinds 2006 is het team er echter al onafgebroken bij. Haar eerste deelname gaat al terug naar 1934, de tweede editie van het toernooi. Het land mag dus ook zeker een vroege vogel genoemd worden. Opvallend is dat Zwitserland in periodes actief is op het WK, om vervolgens soms wel decennia lang te ontbreken. Tussen 1970 en 1990 werd bijvoorbeeld niet meegedaan aan het WK. Wedden op Zwitserland is dus niet eens altijd mogelijk geweest.

De beste prestatie op een WK is overigens ook niet extreem denderend. Er werd namelijk een aantal keer de kwartfinale gehaald, maar dat was tijdens de edities van ongeveer tachtig jaar geleden. Toen deden er vaak niet meer dan acht landen mee, wat de moeilijkheidsgraad aanzienlijk verlaagd. In de afgelopen decennia bleek de achtste finale telkens het hoogste haalbare voor de Schweizer Nati.

Wedden op titel Zwitserland op het WK

Voetbal speel je om te winnen. Elke wedstrijd weer. Zwitserland zal realistisch zijn en weten dat het niet de grootste kanshebber is op de eindwinst. Verre van zelfs, natuurlijk. Alleen al in de eigen poule lijken twee teams te zitten die vooraf meer kans maken. Maar waarom gaan als je het toch niet gaat proberen? Vermomd als Klein Duimpje kan het land altijd zijn stinkende best doen en kijken waar het schip strand. Wie had bijvoorbeeld gedacht dat Leicester City in 2016 kampioen zou worden in Engeland? Zulke sprookjes vinden maar heel sporadisch plaats, maar wie weet is dit wel een volgend hoofdstuk. Aan de Zwitsers om te bewijzen waartoe ze in staat zijn. Ze zullen in ieder geval hun huid zo duur mogelijk verkopen. En mensen die er vertrouwen in hebben en wedden op Zwitserland, weten zich verzekerd van een gigantische quotering(101 keer de inleg), mits de Zwitsers het sprookje waarmaken.

Zwitserland 1

WK-kwalificatie Zwitserland

Zwitserland kenmerkt zich de laatste tijd door wisselvalligheid, in de WK-kwalificatie was daar niks van te merken. De ploeg van Yakin eindigde in een poule met regerend Europees Kampioen Italië namelijk als eerste. Het team verloor niet en won vijf van de acht wedstrijden, waardoor het met veel vertrouwen en overtuiging zichzelf plaatste voor het WK. Vooral de achterhoede had alles uitstekend op een rijtje, met maar twee tegengoals in acht wedstrijden. Afgaand op de WK-kwalificatie is duidelijk dat tegenstanders van Zwitserland hun borst nat mogen maken en dat wedden op Zwitserland geen gek idee is.

Bekendste spelers

Hoewel het Zwitserland ontbeert aan een échte ster, zijn er genoeg spelers die bij menig voetballiefhebber een belletje doen rinkelen. Denk aan Xherdan Shaqiri, de grote blikvanger in aanvallend opzicht. Denk terug aan het toernooi in 2014, toen hij een hattrick maakte tegen Hongarije. De aanvaller speelt tegenwoordig Amerika, maar is na jaren bij vooral Bayern München en Liverpool zeker een speler waar rekening mee gehouden mag worden. Wedden op een doelpunt van Shaqiri is daarom nog niet eens zo’n gekke gedachte. Maar ook captain Granit Xhaka is een speler die niet onderschat mag worden. Na jaren bij Arsenal in de Premier League weet de middenvelder precies wat er gevraagd wordt op het allerhoogste niveau en verzaakt hij zelden. Andere bekende spelers waar op gelet moet worden zijn onder andere Yann Sommer en Breel Embolo.

Wedden op Zwitserland

Zwitserland trapt op 24 november af tegen Kameroen. Meteen do or die voor de Midden-Europeanen dus, want Kameroen mag wel als de zwakke broeder in de poule gezien worden. Terwijl het altijd lastig spelen is tegen Afrikaanse teams. Met een quotering van 1.78 tegenover 5.15 voor Kameroen is echter duidelijk dat wedden op Zwitserland meer voor de hand ligt. En wil het land een rol van betekenis spelen, dan lijkt winst in de eerste wedstrijd noodzakelijk. De tweede wedstrijd is tegen het grote Brazilië met al zijn sterren. Kan Zwitserland verrassen tegen deze grootmacht? Indien ja, mooi meegenomen, anders is de laatste wedstrijd alles bepalend tegen Servië. Leer hier meer over voetbalwedden.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga