Wedden op Union Saint-Gilloise

Wedden op Union Saint-Gilloise is populair. Clubs die in de 19e eeuw zijn opgericht, ze zijn er genoeg te vinden in het internationale voetbal. Zo ook in Brussel, waar Royale Union Saint-Gilloise na bijna een halve eeuw weer terugkeerde op het hoogste Belgische niveau. En hoe. Voor voetbalwedders die het bij het rechte eind hadden, is het in de jaargang 2021-2022 geschreven voetbalsprookje dubbele pret. Laat staan voor de fans, die de laatste landstitel voor de Tweede Wereldoorlog konden bejubelen. Een nieuw tijdperk is begonnen, wedden op Union Saint-Gilloise is ontzettend boeiend.

Wedden op Union Saint-Gilloise in de Eerste Klasse

Het was de Brit Tony Bloom die in 2018 zijn met gokken vergaarde fortuin in de club stak, die toen nog boven in de Belgische tweede competitie meedraaide. Hij sprak de wens uit les Unionistes terug te brengen naar de top – daar waar Union St. Gilloise in een ver verleden elf landstitels bijeen harkte. Over wedden op Union Saint-Gilloise gesproken. 3 jaar later was promotie een feit, en deed de club plotseling een aanval op de traditionele top. Het laat maar weer zien dat over wedden op voetbal niks zinnigs is te zeggen, zeker niet in de knotsgekke Belgische Eerste Klasse.

Wedden op Union Saint Gilloise in de Eerste Klasse

Opties wedden op Union Saint-Gilloise

Voetbal wedden op andere competities dan de Eredivisie is eindeloos boeiend: niet alleen vanwege de kans op winst, maar ook omdat wedders meer voetbalkennis opdoen. Het loont de moeite om in de statistieken te duiken en te kijken wat de winstkansen zijn. In percentages, maar ook in de praktijk, die altijd anders is. Op deze site wijst het wedden op Union Saint-Gilloise wedstrijden zich vanzelf, via het kopje ‘competities’ gaat het richting Eerste Klasse en daar staat alle benodigde informatie. Vanzelfsprekend worden aan deze site enkel betrouwbare wedkantoren gelinkt.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op kampioenschap Union Saint-Gilloise

Een huzarenstukje, zo mogen we de herrijzenis van Union St. Gilloise noemen. Voor de neutrale voetballiefhebber zijn het de krenten in de pap, zoals ook de Leicester City’s en de Bodø/Glimts van deze wereld. Sensatie en seizoensspektakel zijn nooit te voorspellen. Misschien hebben oplettende fans aan zien komen dat België er in no-time een topclub bij kreeg. Het smaakt in ieder geval naar meer, ook voor degenen die wedden op Union Saint-Gilloise en inzetten op een landskampioenschap. Meer concurrentie in de top maakt een competitie nu eenmaal spannender, of supporters van de gevestigde clubs dit nu prettig vinden of niet.

Wedden op Union Saint-Gilloise in de Brusselse Derby tegen Anderlecht

Een heuse stadsderby is teruggekeerd in voetballand: de Brusselse Derby, oftewel Union St. Gilloise versus Anderlecht. Decennialang was mauve et blanc de voetballende alleenheerser in de Belgische hoofdstad, sinds 2021 is er sprake van geduchte tegenstand uit onverwachte hoek. Of juist om de hoek: van het Joseph Marienstadion naar het Lotto Park of vice versa, het is voor de spelersbus het kortst mogelijke ritje. Supporters pakken de benenwagen, fiets of metro. Maar de wedstrijd zelf is een ware roadtrip, met onbekende bestemming. Dat maakt wedden op Union Saint-Gilloise zo boeiend.

Wedden op Union Saint-Gilloise in Europa

Zonder trackrecord is wedden op Union St. Gilloise een frisse nieuwkomer op de Europese voetbalpodia en wie weet waar dat allemaal toe leidt. Voor sommige fans was de terugkeer in de Eerste Klasse al een onwaarschijnlijk jongensboek, maar nu moeten ze opeens tickets boeken naar wie weet Milaan, Manchester of Valencia. Dit is het soort clubs dat voetbal en het wedden op deze sport kleur geeft: niet eens de dark horses die jarenlang tegen de top aanschurken, maar de clubs die vanuit het niets aan de deur rammelen en niet van plan lijken zich daar weg te laten sturen.

Wedden op Union Saint Gilloise in Europa

Conclusie wedden op Union Saint-Gilloise

Zo mooi kan voetbal zijn. Het begint met een droom en voordat de supporters, spelers, staf en andere betrokkenen het doorhebben, zitten ze in de meest plezierige achtbaanrit die ze ooit meemaakten. Door te wedden op Union Saint-Gilloise, beleven liefhebbers de spanning van het voetbalfeest mee op een levendige manier. Of het nu het saldo van een voetbalwedder betreft of de carrière van de hoofdrolspelers: het kan snel gaan in deze sport. Of, zoals Kees Jansma voetbal ooit noemde, de belangrijkste bijzaak van het leven.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga