actueel background image

VoetbalUitslagen Wedtip van de Week (week 8, 2023)

24 feb 2023 | 13:00 0

Na een Europese week gaan dit weekend de competities weer van start. Zoals iedere week delen wij onze Tip van de Week.

Arsenal City content

Sparta zet stap richting Europa

Sparta Rotterdam neemt speelt vrijdagavond op het Kasteel tegen FC Utrecht. Utrecht is een directe concurrent in de strijd om Europees voetbal. Sparta staat drie punten voor op de Domstedelingen en doet bij een overwinning hele goede zaken. Met de steun van het thuispubliek moet een goed resultaat er zeker inzitten.

Onze tip: Sparta wint of gelijkspel (quotering 1.50).

 

Borussia Dortmund zet reeks voort

Borussia Dortmund is de enige ploeg in Europa die na de winterstop alles heeft gewonnen. De ploeg van Edin Terzic maakte een achterstand van negen punten op Bayern München goed en is gedeeld koploper. Zaterdag gaan die Borussen op bezoek bij TSG Hoffenheim. Hoffenheim vecht tegen degradatie en dus moet Dortmund normaal gesproken de drie punten mee naar huis moeten nemen.

Onze tip: Borussia Dortmund wint (quotering 1.32).

Arsenal blijft op titelkoers

Arsenal leek lange tijd lachend op weg naar de titel in de Premier League. Inmiddels gaat het wat moeizamer bij The Gunners, maar ze liggen nog altijd op koers. Op bezoek bij Leicester City moet gewonnen worden om de koppositie te behouden. Dat moet te doen zijn, maar wij kiezen voor een draw no bet als stok achter de deur.

Onze tip: Arsenal wint, draw no bet (quotering 1.75).

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.