actueel background image

VoetbalUitslagen Wedtip van de Week (Week 15, 2023)

15 apr 2023 | 10:51 0

Na een mooie Europese week, gaan dit weekend de competities weer verder. Dit weekend hebben we weer drie mooie tips uitgezocht. In onze eigen Eredivisie, de La Liga en de Premier League.

Barca Lewandowski de Jong

Feyenoord richting de titel

Feyenoord kan het kampioenschap bijna niet meer ontgaan. Zondagmiddag staat er een op papier simpel tussendoortje op het programma. De Rotterdammers gaan op bezoek bij het noodlijdende SC Cambuur. Cambuur staat er belabberd voor in de strijd tegen degradatie, maar zal er alles aan doen om de laatste strohalm te pakken. Al is het vooral ijdele hoop. De ploeg van Sjors Ultee staat al met anderhalf been in de Keuken Kampioen Divisie en het ontketende Feyenoord maakt waarschijnlijk een pijnlijk einde aan alle hoop.

Onze tip: Feyenoord wint van SC Cambuur (quotering 1.32).

FC Barcelona op schot

Het gaat eigenlijk maar te weinig over de dingen die wél goed gaan bij Barcelona. Onder legende Xavi stevent Barcelona namelijk meer dan soeverein af op de Spaanse landstitel. En daar mag Xaxi, ondanks de mega investeringen, toch wel wat meer credits voor krijgen. Neemt niet weg dat ook Getafe een lastige horde is, zeker gezien de speelwijze. Bij Ajax kunnen ze zich dat maar al te goed herinneren. Toch zien we Barça minimaal 4 keer op doel schieten.

Onze tip: Schoten op doel FC Barcelona: over 3.5 (quotering 1.38).

Arsenal stoomt door

Arsenal kan voor het eerst sinds 2004 kampioen worden in de Premier League. Gezien de voorsprong én de onderlinge confrontatie met City die nog wacht, weten The Gunners echter dat elke misstap fataal kan zijn. Arsenal is daarom op zijn hoede voor stadgenoot West Ham United. Die beleven op hun beurt een seizoen om snel te vergeten. The Hammers strijden tegen degradatie. Een Arsenal dat optimaal gemotiveerd is moet toch minimaal twee goals maken tegen West Ham?

Onze tip: Arsenal over 1.5 doelpunten (quotering 1.58).

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.