actueel background image

VoetbalUitslagen Wedtip van de Week (week 11, 2023)

18 mrt 2023 | 09:28 0

Na een druk midweeks programma, gaan dit weekend de nationale competities weer verder. VoetbalUitslagen heeft drie wedtips uitgekozen die we graag met je delen.

Speler van de week real content

FC Volendam heeft 1 doelpunt nodig

Voor de winterstop was FC Volendam volgens alle kenners al gedegradeerd, maar ze zijn helemaal terug. Ook Fortuna Sittard maakt zich momenteel niet druk om degradatie. Eerder dit seizoen won Fortuna met 2-0, de vraag is wat voor tegenstand Volendam nu biedt. Sinds een aantal weken spelen de Volendammers met vijf verdedigers wat tot nu toe een garantie op punten is gebleken. Wij zien de Wijdbroeken minstens één keer socren tegen de Limburgers.

Onze tip: Totaal aantal doelpunten FC Volendam meer dan 0.5 (quotering 1.25).

Bayern zet koers richting titel

Een schitterend affiche waarbij de nodige Nederlanders van de partij zijn. De backposities van Leverkusen zijn Nederlands, terwijl Bayern drie Nederlanders onder contract heeft staan. Belangrijker is dat Der Rekordmeister het weer op de rit heeft de een slechte start van 2023. Acht van de laatste negen wedstrijden werden gewonnen. Wij zijn ervan overtuigd dat er ook dit weekend gewonnen wordt.

Onze tip: Bayern München wint (quotering 1.62).

Doelpunten in El Clásico

Het zijn roerige tijden bij FC Barcelona. Dat is de afgelopen vijf jaar eigenlijk altijd het geval geweest, toch weten ze er elke keer een schepje bovenop te doen. Barcelona wordt aangeklaagd wegens corruptie van een aantal jaar geleden. Het werpt een schaduw over de goede prestaties van Xavi en zijn team. De oud-middenvelder staat met Barca momenteel bovenaan en niets lijkt het winnen van La Liga nog in de weg te staan. Dit weekend staat El Clasico voor de deur. Met een Real Madrid dat nooit helemaal verslagen is. Op momenten dat het er echt om gaat bewijzen de Madrilenen keer op keer dat ze uit de dood kunnen opstaan. Wij verwachten doelpunten aan beide kanten.

Onze tip: Beide teams scoren (quotering 1.66).

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.