actueel background image

Tips: Premier League-spektakel in het nieuwe jaar

03 jan 2023 | 14:28 0

Vers in het nieuwe jaar weet de Premier League van geen ophouden. Zoals vanouds spelen de Engelsen lekker door terwijl andere landen een break houden. Sterker, de Engelse voetbalclubs spelen een dubbel voetbalprogramma tijdens de eerste weken van 2023. Een vooruitblik op een aantal mooie affiches.

Newcastle stunt in Londen

Een schitterend wedstrijd. Arsenal verrast vriend en vijand met een eerste plek. Door het puntverlies van naaste belager Manchester City heeft het bovendien een marge van zeven punten en is het eerste kampioenschap sinds 2004 weer realistisch. Newcastle zit echter niet stil sinds de overname door het Saudi-Arabisch investeringsfonds. The Magpies draaien een topseizoen en staan knap derde.

Onze tip: Newcastle wint op bezoek bij Arsenal (x 4.50)

Manchester United wint simpel

Onder leiding van Erik ten Hag is het United eindelijk gelukt door te stoten tot de top vier van Engeland. Op korte termijn lijkt dat het hoogst haalbare voor The Red Devils, dus tevredenheid heerst. Alleen moet de vierde plek wel behouden worden tot het einde van het seizoen. Met drie overwinningen op rij lijkt dat tegen Bournemouth in ieder geval wel goed te komen.

Onze tip: Manchester United wint met 3-0 (x 8.0)

Chelsea stunt tegen City

Een ware topper deze speelronde. Twee Premier League-giganten nemen het in London op Stamford Bridge tegen elkaar op. Manchester City laat als belangrijkste titelkandidaat verrassend vaak punten liggen, terwijl Chelsea sowieso ondermaats presteert, kijkend naar de investeringen. Afgelopen zomer werd voor om en nabij 280 miljoen euro geïnvesteerd, maar dat lijkt niet genoeg. Chelsea gaat weer de markt op. Toch lijkt een stunt er tegen City in te zitten.

Onze tip: Chelsea verslaat Manchester City (x 5.50)

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.