actueel background image

Tips: Oranje schiet Qatar aan flarden

28 nov 2022 | 17:31 0

De groepsfase van het WK loopt richting zijn eind en de spanning neemt toe. In veel poules ligt alles nog open. Deze week gaan de beslissingen vallen. Wij hebben een aantal mooie tips voor je op een rijtje gezet.

NL efltal bettips

Valencia trekt zijn vorm door

Een alles of niets wedstrijd. Bij winst zijn beide teams zeker van plaatsing voor de volgende ronde. We mogen twee tot op het bot gemotiveerde teams verwachten. Ecuador lijkt op voorhand de beste papieren te hebben, aan een gelijkspel hebben zij namelijk genoeg om door te gaan. Bovendien hebben zij met Enner Valencia een spits in huis die in vijf WK-wedstrijden op rij het net vond.

Onze tip: Valencia scoort (quotering 3.10).

Oranje gaat overtuigen

In de laatste groepswedstrijd is Nederland nog niet helemaal zeker van plaatsing voor de volgende ronde, alhoewel het bijna onmogelijk is om tegen Qatar uitgeschakeld te worden. Het thuisland is al uitgeschakeld en speelt alleen nog voor de eer. Na het zwakke optreden tegen Ecuador wil Oranje Leeuwen bewijzen. Qatar lijkt de ideale tegenstander hiervoor.

Onze tip: Oranje wint met minimaal twee goals verschil (quotering 2.35).

Iran stunt tegen de VS

Beide teams weten wat ze moeten doen: winnen en een plek in knock-outfase is verzekerd. Iran heeft aan een punt waarschijnlijk al genoeg, aangezien de kans groot is dat Wales niet van Engeland wint. Voor Iran zou er een sprookje uitkomen als het door gaat. Voor de Verenigde Staten zou het een tegenvaller zijn als het zich niet plaatst.

Onze tip: Iran wint (quotering 4.0).

Bale redt de eer

Alles in deze poule kan nog gebeuren. Engeland heeft na twee wedstrijden vier punten en heeft de beste papieren, maar op papier kan alles. Wales kan zelfs nog boven Engeland eindigen. En daar zal Wales maar wat graag voor strijden. Onder aanvoering van Gareth Bale hebben ze nog flink wat te bewijzen, deze wedstrijd lijkt hun laatste kans. En dat tegen de o zo geliefde buurman.

Onze tip: Bale scoort (quotering 4.5).

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.