actueel background image

PSG verliest basisklanten, Van der Wiel verlangt naar Ajax

22 jun 2020 | 11:20 0

De transfermarkt zal nog een lange tijd openblijven en de geruchtenmolen blijft dan ook volop draaien. Sommige voetballers hebben al grote keuzes gemaakt, waaronder Edinson Cavani en Thomas Meunir. Het tweetal gaat Paris Saint-Germain verlaten. Ajax kan zich ook gaan versterken, aangezien Gregory van der Wiel maar als te graag zou willen terugkeren bij de Amsterdamse club. Lees verder over deze transfers.

Cavani en Meunier verlaten PSG

Edinson Cavani en Thomas Meunier keren niet meer terug bij Paris Saint-Germain. Het tweetal beschikt over een aflopend contract en hebben aangegeven niet te willen verlengen. Hierdoor zal PSG in augustus het restant van de UEFA Champions League moeten afwerken zonder de twee basisklanten.

Cavani en Meunier zouden hun contract bij PSG kunnen verlengen met twee maanden. De Franse club hoopte op die manier toch over het tweetal te kunnen beschikken in de kwartfinale van de Champions League. Desondanks hebben de sterspelers het voorstel naast zich neergelegd.

Cavani is op zoek naar een nieuw avontuur, maar het is vooralsnog onduidelijk welke clubs interesse hebben getoond in de Uruguayaan. Meunier zou in de belangstelling staan van Borussia Dortmund.

Naast het tweetal zal ook de verdediger Thiago Silva op kort termijn vertrekken bij de club. Silva was de afgelopen jaren de aanvoerder van de Franse sterrenploeg.

Van der Wiel zou gratis voor Ajax spelen

Gregory van der Wiel is officieel geen profvoetballer meer, maar zou wel de ambitie hebben om terug te keren. De succesvolle ondernemer vertrok in maart 2019 bij Toronto FC en speelde sindsdien geen enkele wedstrijd meer op het hoogste niveau. De 32-jarige rechtsback speelde tot 2012 bij Ajax, waarna hij de overstap maakte naar Paris Saint-Germain.

Na een kort avontuur bij Fenerbahce wilde Van der Wiel al terugkeren naar Ajax, maar de transfer liep stuk. Van der Wiel gaf onlangs aan graag weer voor Ajax te willen spelen.

Ik doe momenteel niets en woon in Amsterdam. Ik zou niets liever willen dan weer bij Ajax spelen, ik zou het zelfs gratis doen
Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.