actueel background image

Oranje treft Wales in Rotterdam

13 jun 2022 | 11:27 0

Dinsdagavond (20:45 uur) zal de wedstrijd tussen Nederland en Wales worden afgetrapt in de Kuip. Het is de vierde en laatste wedstrijd van de huidige interlandperiode. Oranje staat momenteel op de 1e plaats in de groep en heeft plaatsing voor de Nations League Finals in eigen hand. Dat komt mede doordat Wales afgelopen weekend een punt wist te pakken tegen de sterke Belgen. De schade van Oranje door het gelijkspel tegen Polen bleef daardoor beperkt. Een overwinning op Wales zal betekenen dat de internationals als koploper op vakantie mogen gaan.

Vooruitblik

Het Nederlands elftal beschikt op alle fronten over een betere selectie dan Wales. In eigen huis moet Oranje dan ook de drie punten gaan pakken. Echter zal Oranje wel wat anders voor de dag gaan komen, aangezien er een nieuw aanvallend duo voor de doelpunten moet gaan zorgen. Desondanks zal het waarschijnlijk wederom een doelpuntrijke wedstrijd gaan worden en een spektakel voor de kijker.

Nederland met Janssen en Lang

Het lijkt er sterk op dat Oranje zal gaan starten met een verrassend spitsenduo. Vincent Janssen zal terugkeren in het shirt van het Nederlands elftal en in de aanvalslinie worden bijgestaan door Noa Lang. Nederland speelde eerder al drie duels in de Nations League. Er werd met 1-4 gewonnen van België, waarna een B-elftal met 1-2 won in Wales.

Vorig weekend verzuimde Oranje te winnen van Polen en moest het genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Het Nederlands elftal speelde al negen keer eerder tegen Wales en wist alle onderlinge wedstrijden te winnen. Het gaat sowieso goed met het nationale elftal, aangezien de ploeg al 12 wedstrijden op rij niet meer heeft verloren.

Wales hoopt op een nieuwe stunt

De nationale ploeg van Wales leek kortgeleden nog een punt te gaan pakken tegen Nederland. Echter kopte Wout Weghorst in de absolute slotfase alsnog de belangrijke 1-2 tussen de palen. Wales wist de teleurstelling al snel te verwerken en speelde wel knap met 1-1 gelijk tegen de Rode Duivels. In uitwedstrijden presteert Wales goed en verloor het maar één van de laatste vijf duels. Echter won het land ook maar één van de laatste vijf gespeelde interlands. De ploeg hoopt op een nieuwe stunt tegen een groot voetballand en zal dan ook aan de start gaan verschijnen met de smaakmaker Gareth Bale.

Statistieken

– Nederland is koploper met zeven punten uit drie interlands
– Nederland verloor geen van de laatste 12 wedstrijden
– Nederland wist eerder met 1-2 te winnen op bezoek in Wales
– Nederland pakte de winst in de laatste negen onderlinge wedstrijden tegen Wales
– Wales staat op de laatste plaats met één punt uit drie interlands
– Wales wist één van de laatste vijf duels te winnen
– Wales verloor één van de laatste vijf uitduels

Quoteringen van BetCity.nl

BetCity.nl zal een groot aantal weddenschappen aanbieden voor de interland in de Kuip. Het is voor spelers van 18 jaar of ouder mogelijk om mee te spelen. Bekijk hieronder welke weddenschappen er momenteel het populairste zijn bij de legale online bookmaker:

Nederland wint: 1,34 euro
Gelijkspel: 5,00 euro
Wales wint: 9,50 euro

Meer dan 2,5 doelpunten: 1,75 euro
Meer dan 3,5 doelpunten: 2,95 euro
Janssen scoort: 2,28 euro
Lang scoort: 2,70 euro

Odds Boost voor Oranje

De bookmaker BetCity.nl heeft ook een Odds Boost klaarstaan voor de nieuwe leden. Spelers die nog niet over een account beschikken kunnen éénmalig inzetten op een verhoogde quotering voor een overwinning van Oranje op Wales. De quotering bedraagt 30,00 euro, maar er kan maximaal 1,00 euro op de Odds Boost worden ingezet. Let op, de promotie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.