actueel background image

Onderhandelingen Feyenoord en Kökcü verlopen moeizaam

28 apr 2020 | 10:36 0

Er wordt momenteel niet gevoetbald, maar er wordt wel genoeg besproken. De zomer transfermarkt gaat binnenkort open en Feyenoord heeft meerdere plannen. Feyenoord zou speler Kökcü het liefst behouden, maar wil de middenvelder dat zelf ook?

Blijft of vertrekt Kökcü?

Orkun Kökcü was afgelopen seizoen van grote waarde bij Feyenoord en groeide onder Dick Advocaat uit tot een basisspeler. De middenvelder beschikt over een contract tot de zomer van 2023 bij de Rotterdamse club. Echter lijkt er een grote kans dat de sterspeler zijn carrière in het buitenland gaat vervolgen.

Technisch directeur Frank Arnesen heeft een tweede contractaanbieding gedaan bij de speler, maar het verschil tussen vraag en aanbod zou nog altijd te groot zijn. Kökcü kan aankomende transferperiode een transfer maken naar Sevilla, Valencia, Real Betis, Arsenal of Chelsea.

Ruimte in het salarisbudget

Kökcü kan momenteel nog voor een relatief laag bedrag de Rotterdamse club verlaten, dat zou anders zijn als de middenvelder een volwaardig contract tekent bij Feyenoord. Daarnaast zou trainer Advocaat koste wat het kost de speler binnen de eigen selectie willen houden.

Feyenoord zal deze zomer ook van zich laten horen op de transfermarkt. Echter moet de club zich richten op de komst van transfervrije spelers en huurspelers. Het salarisbudget is wel ruimer geworden, aangezien diverse spelers de club transfervrij verlaten. Feyenoord is momenteel ook in onderhandeling met Leroy Fer en Eric Botteghin. Het tweetal beschikt over een aflopend contract dat over een maand afloopt.

Bekijk de video en herleef een aantal prachtige acties van Kökcü.

Feyenoord denkt aan Linssen en Veerman

Trainer Dick Advocaat hoopt diverse sterspelers binnenboord te houden. Naast Kökcü, Fer en Botteghin lijkt ook het aanblijven van Steven Berghuis nog onzeker. De topscorer van de Eredivisie staan in de belangstelling van meerdere grote clubs.

Feyenoord wilt zichzelf op korte termijn gaan versterken met Bryan Linssen en Joey Veerman. Linssen zal Vitesse transfervrij verlaten en kan dus gratis worden opgepikt door Feyenoord. Veerman heeft nog een contract bij sc Heerenveen, maar mag tegen het juiste bedrag de Friese club verlaten. Daarnaast zoekt Feyenoord nog naar een versterking op het middenveld.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.