actueel background image

Lex Immers de held van Cardiff City

30 mrt 2016 | 14:09 0

Bij Feyenoord brak Hagenees Lex Immers nooit echt door, maar hard werken deed hij elke wedstrijd weer. In januari 2016 werd Immers door Feyenoord verhuurd aan het Engelse Cardiff City. Na een half seizoen lopen de supporters met hem weg en wordt er zelfs gesproken over de koop van Immers. Lex is hot!

‘Twee tot vier miljoen voor Lex Immers’

Dat de supporters Lex Immers op handen en voeten dragen is niet heel vreemd, de middenvelder annex aanvaller speelt prima en dat blijft niet onopgemerkt. In 14 optredens kwam Immers tot 5 doelpunten en zijn inzet en overzicht zijn populair bij inwoners van Cardiff. ‘Een geweldige, geweldige speler’, aldus een fan van Cardiff City. ‘Hij is te goed om in de Championship te spelen, het is meer een speler voor de Premier League. Ik denk dat hij tussen de twee en vier miljoen euro moet kosten’, aldus de fan.

‘In gesprek met Feyenoord over Lex Immers’

Ook Cardiff-trainer Russell Slade is zeer gecharmeerd van de Nederlandse speler. De coach zegt Immers graag definitief vast te leggen. ‘We zijn serieus in gesprek met Feyenoord‘, laat de manager weten. Immers kampt momenteel met een blessure en moet toekijken. Ondanks het goede spel van Immers miste de club op een haar na play-offs voor promotie naar de Premier League.

Omroep West ging opzoek naar supporters van Cardiff om te achterhalen hoe men over Lex Immers denkt. En dat het wel goed zit mag duidelijk zijn!

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.