actueel background image

Keuken Kampioen Divisie: zondagse inhaalronde

23 mrt 2023 | 12:39 0

Naast al het interlandvoetbal, wordt er ook in onze eigen Keuken Kampioen Divisie gevoetbald dit weekend. Een inhaalronde met vier wedstrijden staat er op het programma in de Eerste Divisie. Een korte vooruitblik:

Voorbeschouwing KKD content

FC Den Bosch wil nieuwe vernedering voorkomen

Met de 13-0 op bezoek bij PEC nog vers in het achterhoofd reist FC Den Bosch zondag af naar Almelo. Daar wacht de nummer twee van de competitie; Heracles Almelo. En laat die nu net op stoom zijn na een mindere fase. De afgelopen vier wedstrijden werden allemaal gewonnen met een doelsaldo van zeventien voor en één tegen. Een volgende pijnlijke nederlaag lonkt dus voor de Brabanders. Kunnen zij dat zien te voorkomen?

Zondag 14.30 uur: Heracles Almelo – FC Den Bosch

Duel der laagvliegers in Dordrecht

Een wedstrijd die niet echt tot de verbeelding spreekt is FC Dordrecht tegen Helmond Sport. Twee laagvliegers in de competitie waarvoor het seizoen eigenlijk al verloren lijkt. Al gaat het bij Helmond Sport de laatste tijd best aardig. Al lijken de Play-Offs inmiddels al onhaalbaar. Dat was vooraf toch de doelstelling bij het ambitieuze Helmond. Bij winst is er voor Helmond nog een heel klein sprankje hoop. En hoop doet leven.

Zondag 14.30 uur: FC Dordrecht – Helmond Sport

Telstar wil naar Play-Offs

Telstar krijgt zondag een gouden kans om een Play-Off-plek te pakken. De achterstand bedraagt slechts drie punten en de ploeg uit Velsen-Zuid kan die achterstand via de inhaalwedstrijd tegen TOP Oss wegwerken. Op papier zou dat een eitje moeten zijn. TOP staat op een kansloze zeventiende plaats en speelt nu al nergens meer voor.

Zondag 14.30 uur: Telstar – TOP Oss

Subtopper in Tilburg

De mooiste wedstrijd staat zondag in Tilburg op het programma. Daar speelt Willem II tegen MVV. Het gat tussen de Limburgers en Willem II bedraagt slechts drie punten. Bij een overwinning lijkt Willem II inmiddels zeker van de Play-Offs. De Tricolores zijn de grote favoriet in eigen huis, maar MVV is niet de makkelijkste tegenstander.

Zondag 14.30 uur: Willem II – MVV Maastricht

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.