actueel background image

Keuken Kampioen Divisie: onze tips voor speelronde 15

11 nov 2022 | 11:33 0

PEC Zwolle en FC Eindhoven delen de punten

FC Eindhoven begon geweldig aan het seizoen, maar de laatste tijd worden er steeds meer punten verloren. En dan moet de ploeg van Rob Penders op bezoek bij de nummer drie PEC Zwolle. Het verschil op de ranglijst is drie punten. Voor Eindhoven is het dus aanhaken of afhaken.

PEC Zwolle voelt de hete adem van FC Eindhoven eveneens in de nek. Bij een overwinning slaan ze een mooi gat en kunnen zij zich richten op de eerste twee plaatsen. Het zal er dus om spannen vrijdag.

TIP: Gelijkspel (quotering: 4.20)

Telstart duwt Kuyt het moeras in

Het eerste seizoen als trainer is nog geen succes voor Dirk Kuyt. Zijn ADO Den Haag staat op een teleurstellende zeventiende plaats en het voetbal is niet om over naar huis te schrijven. Dan is een bezoek aan Velsen-Zuid nooit leuk.

Op het kunstgras kan Telstar een vervelende tegenstander zijn. Telstar is al zeven wedstrijden ongeslagen en verloor op 16 september voor het laatst tegen koploper Heracles Almelo. ADO daarentegen won de laatste drie wedstrijden niet. Tegen Helmond Sport, NAC en De Graafschap wisten ze niet te winnen. Drie ploegen die ook geen al te best seizoen draaien. ADO scoort overigens wel bijna altijd. Op 2 september verloren zij voor het laatst zonder te scoren.

TIP: Telstar wint en beide teams scoren (quotering: 4.30)

Jong FC Utrecht – MVV

MVV is bezig aan een droomseizoen. De Limburgers staan op de tweede plaats, wat aan het einde van het seizoen promotie zou betekenen. Een ongekende luxe voor de ploeg van trainer Maurice Verberne. De laatste acht wedstrijden werd er niet meer verloren en slechts één keer gelijk gespeeld.

Jong FC Utrecht staat laatste en won dit seizoen pas één keer. Ook scoorden zij pas negen keer. Het minste van alle ploegen in de Keuken Kampioen Divisie. De Utrechters zouden dus een makkelijke prooi moeten zijn voor MVV.

MVV in de Keuken Kampioen Divisie

TIP: MVV wint op bezoek bij Jong FC Utrecht (quotering 2.63)

Heracles wint beide helften van NAC

Heracles Almelo doet er alles aan om binnen een jaar terug te keren in de Eredivisie. De ploeg uit Almelo staat momenteel eerste, maar het gat met nummer drie PEC Zwolle is klein. Slechts twee punten is het verschil op de ranglijst. Een overwinning tegen NAC is daarom noodzakelijk om op een promotieplaats te blijven.

NAC daarentegen zou NAC niet zijn als het niet loopt. Slechts één overwinning in de laatste zes wedstrijd is ronduit slecht. Niets wijst erop dat NAC tegen de koploper kan stunten.

TIP: Heracles Almelo wint beide helften (quotering: 3.60)

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.