actueel background image

Kameroen outsider, Spitsenfestijn in poule H

24 nov 2022 | 09:02 0

Het WK is inmiddels in volle gang. Een maand lang kunnen voetballiefhebbers hun hart ophalen. Maar wat kunnen we nou verwachten en wat worden de verrassingen dit WK? Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje.

Kameroen verrast

Een wedstrijd die gaat tussen landen die weten dat als eerste eindigen in hun poule een lastig verhaal wordt. Gedoodverfde favoriet Brazilië is namelijk aanwezig. Juist daarom is deze wedstrijd extra belangrijk. Een ingecalculeerde nederlaag tegen Brazilië nemen de landen mee in hun voorspelling. Dan moet deze wedstrijd dus gewonnen worden. Kameroen lijkt de underdog, maar zoals vaker verrassen Afrikaanse landen op een WK.

Onze tip: Kameroen verrast en wint (quotering: 5.60)

Brazilië scoort er op los

Voor veel landen is één keer het WK winnen een topprestatie, voor Brazilië ligt dat anders. Met vijf titels zijn de Zuid-Amerikanen recordhouder. Inmiddels is het alweer twintig jaar geleden dat het toernooi gewonnen werd. Slaan de Brazilianen eindelijk weer toe? Dan moet de eerste horde genomen worden tegen Servië. Met al het aanvallende geweld kan het zomaar een schiettent worden.

Onze tip: Brazilië wint met drie doelpunten of meer (quotering: 4.35)

Duel der topspitsen

Uruguay opent tegen Zuid-Korea en weet dat het meteen erop of eronder is, in een poule met teams die qua niveau dicht bij elkaar in de buurt komen. Dit duel mag met recht het duel der topschutters genoemd worden. Zuid-Korea levert Son. Uruguay Núñez, Cavani en natuurlijk Suárez. Mochten deze teams ver komen, dan komen zij allemaal in aanmerking voor de topscorerstitel. Scoort een van hen tijdens de openingswedstrijd? De quoteringen zijn:

Onze tip: een doelpunt van een topspits. Quoteringen:
• Son: 3.95
• Núñez: 2.25
• Cavani: 2.88
• Suárez: 2.8

Ronaldo schiet frustratie van zich af

Twee elftallen die kunnen rekenen op flink wat fysieke kracht. Bovendien heeft Portugal een aantal supersterrem, waarvan één zoals altijd de hoofdrol opeist. Cristiano Ronaldo heeft met zijn interview bij Piers Morgan onlangs flink wat tumult veroorzaakt. Maar CR7 richt wel vaker de schijnwerpers op zich, om vervolgens te presteren. Lukt dat ook tegen de Afrikanen?

Onze tip: Ronaldo schiet frustratie van zich af en scoort (quotering: 2.12)

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.