actueel background image

Hoe beslis je waar je op moet wedden?

23 jul 2021 | 10:50 0

De eerste keer dat een speler bij een online bookmaker een weddenschap afsluit is het vaak meteen duidelijk waarop deze zijn geld gaat inzetten. Dit is bijvoorbeeld zijn of haar favoriete voetbalteam wanneer ze de derby spelen tegen de aartsrivaal en ze met een gokje de wedstrijd nog spannender willen maken. Of een speler heeft een ingeving gekregen na het horen van het laatste transfernieuws en deze is van mening dat deze speler een groot verschil gaat maken. Dat kan een gokje waard zijn, dus een speler maakt een account aan bij zijn favoriete bookmaker online, stort wat geld en plaatst een weddenschap. 

Wanneer winst uitbetalen?

Laten we ervan uitgaan in dit geval dat een speler deze weddenschap weet te winnen. Let op een speler kan net zo goed zijn geld verliezen. De wedder heeft nu een paar tientjes of misschien een honderd euro winst, afhankelijk van wat er is ingezet natuurlijk. Een leuk bedrag en de wedder kan dit uiteraard meteen uitbetalen, maar de meeste gokkers zullen de smaak te pakken hebben en best bereid zijn om de winst nog eens op het spel te zetten. 

Wanneer eeb speler bij een eerste storting een welkomstbonus heeft geclaimd, is een uitbetaling in de meeste gevallen zelfs nog niet mogelijk. In de bonusvoorwaarden is namelijk meestal een inzetvereiste opgenomen waarin staat dat een bedrag een minimaal aantal keren rondgespeeld moet worden. Een speler is dan dus verplicht om meer weddenschappen te plaatsen om in staat te zijn de volledige winst uit te betalen. 

Waar kan een speler het beste op wedden?

Nu is de speler dus op zoek naar een volgende weddenschap en hiervoor heeft een speler niet meteen een idee waar deze het beste op kan inzetten. Waarop wedden is de vraag. Gelukkig zijn er verschillende websites online te vinden die voetbal wedtips aanbieden. Dit zijn wedden tips gebaseerd op statistieken, nieuwtjes en resultaten uit het verleden. 

Een goede wedtip is niet een makkelijke voorspelling welk team een voetbalwedstrijd zal gaan winnen. Wanneer Manchester City het tegen Leeds United opneemt is het natuurlijk duidelijk wie de favoriet is om deze strijd te gaan winnen. Met een weddenschap op Manchester City zal een speler echter weinig winst maken. Zeer waarschijnlijk bedragen de odds bij de bookmaker voor deze uitslag rond de 1.10 wat betekent dat je met een inzet van 100 euro slechts 10 euro kunt winnen. Onthoud dat je wel 100 euro riskeert om deze kleine winst te maken. 

Wat is een goede voetbal wedtip?

Een goede voetbal wedtip is een voorspelling voor een wedstrijd waarvoor de odds ook aantrekkelijk zijn om op te wedden. Bijvoorbeeld wanneer een team de underdog is, maar de spits in bloedvorm is en de verdediging heeft de laatste wedstrijden geen goal toegelaten. Dat is een gokje waard voor een speler als je meer dan dubbel je inzet als winst kunt krijgen. 

Overigens hoef je niet per se op de 1X2 markt in te zetten waarbij je voorspelt of het thuisteam (1) of uitteam (2) wint of een gelijkspel (X). Vaak worden er ook interessante odds aangeboden op markten als beide teams scoren. Een correct score is wat moeilijker te voorspellen maar daarom kan je hiermee vaak vele malen je inzetbedrag vermenigvuldigen. 

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.